φαγητο ζ
Τι κατήγγειλε ο φοιτητής

Ψαλίδα εντόπισε στο φαγητό του φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος πήγε στη λέσχη της σχολής για να φάει. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο φοιτητής σταμάτησε να τρώει και φωτογράφισε το πιάτο με το έντομο, γνωστοποιώντας στη συνέχεια το συμβάν. 

Κακή ποιότητα του φαγητού

Μιλώντας στο documentonews, ο φοιτητής τόνισε ότι δεν είναι καθόλου καλή η ποιότητα του φαγητού στη λέσχη, καταγγέλλοντας πως «επειδή τρως δωρεάν σε αντιμετωπίζουν του πεταματού, ότι χάρη μας κάνουν κιόλας» και προσθέτοντας: «Σαν να μας κάνει χάρη η εργολαβία, ενώ την ίδια στιγμή έχει τεράστια κέρδη».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πήγαμε στη Λέσχη να φάμε με τους συμφοιτητές μου και εγώ πήρα ως κύριο γεύμα φασολάκια και στη σαλάτα είχε μπρόκολο. Εκεί που έτρωγα βλέπω στο πιάτο της σαλάτας μία ψαλίδα. Όπως καταλαβαίνεις ξενέρωσα και μου κόπηκε η όρεξη. Είχα σταματήσει να τρώω στη λέσχη για καιρό και τώρα τελευταία πήγα κάποιες φορές. Έτσι, είδα ότι από τη μία κάποια πράματα μένουν ίδια, όπως η ουρά του κόσμου που φτάνει μέχρι έξω. Αλλά από την άλλη κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, δυστυχώς, προς το χειρότερο. Η ποιότητα του φαγητού ανεξάρτητα από την ψαλίδα, δεν είναι καθόλου καλή και η όλη κατάσταση μοιάζει με εγκατάλειψη. Επειδή τρως δωρεάν σε αντιμετωπίζουν του πεταματού, ότι χάρη μας κάνουν κιόλας. Σα να σου λένε ότι «επειδή είναι δωρεάν μην έχεις και πολλές απαιτήσεις». Σα να μας κάνει χάρη η εργολαβία, ενώ την ίδια στιγμή έχει τεράστια κέρδη. Δεν δίνουν καν αυτό που αναλογεί στον φοιτητή με βάση την χρηματοδότηση που λαμβάνουν».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δημοτικά Σχολεία: Αλλάζει το ωράριο αποχώρησης των μαθητών

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

euroekloges.jpg
Ευρωεκλογές: Πότε θα μείνουν κλειστά τα σχολεία - Η εγκύκλιος
Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024
Ευρωεκλογές: Πότε θα μείνουν κλειστά τα σχολεία - Η εγκύκλιος