Σχολή Σαχετι
Πρόσκληση για θέση Διευθυντή Ελληνικών Σπουδών

Η Σχολή ΣΑΧΕΤΙ είναι ένα ανεξάρτητο, μικτό, αγγλόφωνο σχολείο, επικεντρωμένο στην επίτευξη της αριστείας σε κάθε επίπεδο. Το σχολείο είναι βασισμένο στις αρχές και το ήθος του Ελληνισμού και αναζητά ένα δυναμικό, ενεργητικό και κατάλληλα καταρτισμένο άτομο για να ενταχθεί στην ομάδα ως Διευθυντής/τρια Ελληνικών.

 

Ως Διευθυντής/τρια των Ελληνικών στο ΣΑΧΕΤΙ θα είστε υπεύθυνος/η για τη διατήρηση, την προώθηση και την διαφύλαξη της Ελληνικής γλώσσας, αλλά και τον εμπλουτισμό σε επίπεδο εθνικής κουλτούρας, ήθους, παραδόσεων και εορτασμών στην κοινότητα του σχολείου μας. Αυτή η θέση έχει ζωτική σημασία για τη διατήρηση του υψηλού προφίλ της ελληνικής παιδείας μέσα στο σχολείο μας.

Η θέση απαιτεί στρατηγική ηγεσία και διαχείριση της προσφοράς της Ελληνικής γλώσσας και παιδείας σε όλες τις βαθμίδες του σχολείου, σύμφωνα με τη γραμμή του Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτή η αρμοδιότητα θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη και τη συνεχή και ενδελεχή επικαιροποίηση του Προγράμματος Σπουδών, καθώς και την προώθηση ενός δυναμικού και ενοποιημένου μαθησιακού περιβάλλοντος για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Ελάχιστα Προσόντα:

 1. Πανεπιστημιακό Πτυχίο ή Μεταπτυχιακό στην Ελληνική Γλώσσα και Εκπαίδευση, και
 2. Πιστοποίηση στη διδασκαλία / ισοδύναμο προσόν στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας.

Εμπειρία:

 1. Τουλάχιστον 10 χρόνια σχετική εργασιακή εμπειρία (κατά προτίμηση διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε διαφορετικά επίπεδα.
 2. Τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρία σε ανώτερη διοικητική θέση σε εκπαιδευτικό περιβάλλον.
 3. Ευχέρεια στην χρήση της τεχνολογίας στην τάξη και για διοικητικούς σκοπούς.

Απαιτούμενες Ικανότητες/Δεξιότητες

  • Άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, συμπεριλαμβανόμενης της γραμματικής, του λεξιλογίου και της εκφοράς του λόγου. Πολύ καλή γνώση της αγγλικής.
  • Ισχυρές ηγετικές και διοικητικές ικανότητες για τη δημιουργία ενός θετικού και ενθαρρυντικού περιβάλλοντος για την καθοδήγηση και ανάπτυξη του προσωπικού.
  • Ικανότητα να εργάζεται σε συνεργασία με άλλους και ικανότητα να εμπνέει την ομάδα.
  • Ικανότητα διαπροσωπικών σχέσεων για αποτελεσματική επικοινωνία με μαθητές, γονείς και συναδέλφους.
  • Προσαρμοστικότητα που επιτρέπει την υιοθέτηση νέων μεθοδολογιών και τεχνολογιών διδασκαλίας.

Προσωπικά Χαρακτηριστικά

 • Η αγάπη και ο ενθουσιασμός για τον ελληνικό πολιτισμό, μαζί με την εμπεριστατωμένη γνώση της ελληνικής ιστορίας, των παραδόσεων, της γλώσσας και των τεχνών είναι απαραίτητα.
 • Ικανότητα παροχής ενός σαφούς και πολλά υποσχόμενου μελλοντικού στόχου για το πρόγραμμα των Ελληνικών και ικανότητα της αποτελεσματικής επικοινωνίας του στόχου αυτού προς όλους τους εμπλεκόμενους.
 • Καινοτόμος σκέψη, ικανότητα συνεργασίας, δημιουργική ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και ικανότητα έμπνευσης και παρακίνησης.
 • Ικανότητα δημιουργίας σχέσεων σε όλα τα επίπεδα
 • Γνήσιος σεβασμός για την πολυπολιτισμικότητα της σχολικής κοινότητας και κατανόηση του πώς μπορεί να προαχθεί ο ελληνικός πολιτισμός μέσα σε αυτήν.
 • Δέσμευση για συνεχή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη
 • Δέσμευση για συμμετοχή στις εξωσχολικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του σχολείου.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο [email protected] και/η στο [email protected]., έως και την Τρίτη 16 Μαΐου 2024

Η Σχολή ΣΑΧΕΤΙ είναι ένας εργοδότης ίσων ευκαιριών και διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει μία πρόσληψη πριν από την ημερομηνία λήξης για τη θέση αυτή, εάν βρεθεί ένας/μία κατάλληλος/η υποψήφιος/α. Η υποβολή ενός Βιογραφικού δεν σημαίνει ότι ο/η υποψήφιος/α θα προσκληθεί σε συνέντευξη. Εάν ο/η υποψήφιος/α δεν πληροί τα προσόντα που ζητούνται για τη θέση αυτή, αποκλείεται αυτόματα. Εάν ένας/μία υποψήφιος/α δεν λάβει απάντηση από το σχολείο μέσα σε δύο εβδομάδες από την ημερομηνία λήξης, μπορεί να θεωρήσει ότι η αίτησή του/της δεν έγινε δεκτή.

Η υποβολή της αίτησής σας στη Σχολή ΣΑΧΕΤΙ θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους σκοπούς πρόσληψης για την προαναφερθείσα θέση και όλες τις εσωτερικές διαδικασίες που συνδέονται με την αίτηση για τη θέση αυτή.

Αυτά τα δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για υποβολή αναφοράς και η υποβολή της αίτησής σας επιβεβαιώνει την συγκατάθεσή σας για τον σκοπό αυτό. Η Σχολή ΣΑΧΕΤΙ επιβεβαιώνει ότι θα διασφαλίσει την προστασία των δεδομένων σας σύμφωνα με τον Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kriti
Χανιά: Ο Κρητικός που σκότωσε Γερμανό αλεξιπτωτιστή με μια πέτρα και ο θρυλικός πίνακας στον Γαλατά
Δεν έγινε ποτέ ξανά στην Ευρώπη ένας άοπλος ή άθλια εξοπλισμένος λαός, να πολεμήσει άρτια εξοπλισμένους και εκπαιδευμένους στρατιώτες…
Χανιά: Ο Κρητικός που σκότωσε Γερμανό αλεξιπτωτιστή με μια πέτρα και ο θρυλικός πίνακας στον Γαλατά
sxol_eksoterikou.jpg
Γκουδούλας : Στον... «αέρα» σχολικό συγκρότημα 900 ελληνόπουλων στο Μόναχο
H υπόθεση αυτή αφορά κοντά  στους 900 μαθητές- Ελληνόπουλα - Τι δήλωσε ο καθηγητής – ερευνητής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου, Θωμάς Γκουδούλας
Γκουδούλας : Στον... «αέρα» σχολικό συγκρότημα 900 ελληνόπουλων στο Μόναχο
μπούλινγκ
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού
Πρόσκληση σε Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού από τη Δ.Π.Ε. Αν....
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού