ελμεπα
Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν στη φόρμα συμμετοχής σχετικά με τα ισχυρά στοιχεία του Τμήματος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ,  την Τετάρτη 3/4 και Πέμπτη 4/4 σε υποψήφιους φοιτητές, γονείς και καθηγητές. Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο του Τμήματος κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη.

Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν στη φόρμα συμμετοχής σχετικά με τα ισχυρά στοιχεία του Τμήματος.

Τα επαγγελματικά του δικαιώματα και η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του φαίνεται να είναι το ισχυρότερο στοιχείο του Τμήματος. Πέρσι στο αντίστοιχο ερώτημα η επιλογή ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ είχε συγκεντρώσει 53.6%, έναντι 65.5% παρουσιάζοντας φέτος αύξηση της τάξης του 12%.

Γράφημα απάντησης φορμών. Τίτλος ερωτήματος: Θα σας επηρεάσουν στην επιλογή του Τμήματος τα επαγγελματικά του δικαιώματα και η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του https://mst.hmu.gr/tmima/ypopshphioi-phoithtes/ . Αριθμός απαντήσεων: 58 απαντήσεις.

Η ύπαρξη του Δωρεάν Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Ψηφιακό Μετασχηματισμό φάνηκε ιδιαίτερα ελκυστικό στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ όπως προκύπτει και από το παρακάτω γράφημα των απαντήσεων. Πέρσι στο αντίστοιχο ερώτημα η επιλογή ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ είχε συγκεντρώσει 41.8%, έναντι 56.9% φέτος, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 15%, που αποτελεί και την μεγαλύτερη αύξηση σε θετικές απαντήσεις στο σύνολο των ερωτημάτων.

Γράφημα απάντησης φορμών. Τίτλος ερωτήματος: Θα σας επηρεάσουν στην επιλογή του Τμήματος, η ύπαρξη του Δωρεάν Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Ψηφιακό Μετασχηματισμό, που κατατάσσεται ανάμεσα στα μεταπτυχιακά με τη μεγαλύτερη ζήτηση στη Κρήτη. https://mst.hmu.gr/metaptyxiako/metaptychiako-programma/. Αριθμός απαντήσεων: 58 απαντήσεις.

Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος και οι υποδομές του αποτελούν το τρίτο ισχυρότερο στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ, ενώ η αριστεία του στην έρευνα ήρθε τέταρτη στις απαντήσεις των συμμετεχόντων. Σχετικά με πέρυσι οι συγκεκριμένες ερωτήσεις στην απάντηση ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εμφανίζονται οριακά ενισχυμένες κατά 3%.

Γράφημα απάντησης φορμών. Τίτλος ερωτήματος: Θα σας επηρεάσουν στην επιλογή του Τμήματος το Πρόγραμμα σπουδών του (οικονομία και διοίκηση, επιστήμη δεδομένων, ψηφιακό μάρκετινγκ, startup επιχειρηματικότητα), η πιστοποίησή του από την ΕΘΑΑΕ και οι υποδομές  του https://youtu.be/w1nCxhRArDw . Αριθμός απαντήσεων: 58 απαντήσεις.

Γράφημα απάντησης φορμών. Τίτλος ερωτήματος: Θα σας επηρεάσουν στην επιλογή του Τμήματος  η αριστεία του στην έρευνα https://mst.hmu.gr/epidoseis-erevna-perifereiakon-tmimaton/ . Αριθμός απαντήσεων: 58 απαντήσεις.

Πλέον η φόρμα συμμετοχής λειτουργεί με τη μορφή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε όποιος επιθυμεί οποιαδήποτε στιγμή να μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Οι επόμενες ενημερώσεις θα προγραμματιστούν δυναμικά μέχρι και την περίοδο συμπλήρωσης μηχανογραφικών σύμφωνα με τις αιτήσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις με email σχετικά με τις επόμενες ενημερώσεις. 

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/R1VWFqAcSKLXCefy5  

Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στη σελίδα του Τμήματος: https://mst.hmu.gr/enimerosi-ypopsifioys-2024/ 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φυλακή καθηγητής
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 50χρονος που κάρφωσε σπασμένο μπουκάλι στο κεφάλι 14χρονου
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου έκατσαν και οι γονείς του ανήλικου που καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 50χρονος που κάρφωσε σπασμένο μπουκάλι στο κεφάλι 14χρονου
kausonas
Καμπανάκι επιστημόνων: Οι ακραίες θερμοκρασίες συνδέονται με θανατηφόρα εγκεφαλικά επεισόδια
«Τα εγκεφαλικά είναι η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου παγκοσμίως και αυτή η επιβάρυνση που προκαλείται από τις ακραίες θερμοκρασίες είναι πολύ...
Καμπανάκι επιστημόνων: Οι ακραίες θερμοκρασίες συνδέονται με θανατηφόρα εγκεφαλικά επεισόδια
kleista sxoleia proaulio
Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας: 15χρονος χτύπησε συνομήλικο του μέσα σε προαύλιο Γυμνασίου
O 15χρονος φέρεται να εισήλθε σε προαύλιο χώρο Γυμνασίου στο Αγρίνιο και να χτύπησε με γροθιά τον συνομήλικό του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει...
Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας: 15χρονος χτύπησε συνομήλικο του μέσα σε προαύλιο Γυμνασίου