bullying
Η Ημερίδα απευθύνεται σε Διευθυντές/ντριες, Υποδιευθυντές/ντριες και στους Συμβούλους Σχολικών μονάδων

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με προσκεκλημένη την κ. Θεώνη Κουφονικολάκου, Βοηθό Συνήγορο του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού και πρώην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Συνηγόρων του Παιδιού (ENOC). Η κ. Κουφονικολάκου θα αναπτύξει το θέμα «Η προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού στη σύγχρονη σχολική κοινότητα: Η οπτική του Συνηγόρου του Παιδιού».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, ώρα 10:00, στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης και απευθύνεται στους Διευθυντές/ντριες, Υποδιευθυντές/ντριες και στους Συμβούλους Σχολικής ζωής των Σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίδομα θέρμανσης
Ανατροπή με το επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα πάρουν έξτρα 100 ευρώ
Έρχεται πρόσθετη ενίσχυση για τα ευάλωτα νοικοκυριά – Πότε πληρώνεται η δεύτερη δόση και ποια είναι η κρίσιμη προθεσμία για το myΘέρμανση
Ανατροπή με το επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα πάρουν έξτρα 100 ευρώ