Thumbnail
«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό- Το πόμολο φαινόταν πως ήταν παλιό, και σφηνώθηκε στο μπράτσο του» τόνισε γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι ιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου όπου νοσηλεύτηκε ένας 10χρονος μαθητής δημοτικού καθώς στο χέρι του καρφώθηκε το πόμολο της πόρτας.

Το παιδί οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο με το πόμολο να είναι σφηνωμένο στο μπράτσο του, ενώ ούρλιαζε από τους πόνους, όπως αναφέρει το gegonotanews.gr.

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό. Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο. Τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα, μέσα στην τάξη. Το πόμολο δεν ήταν αιχμηρό, φαινόταν πως ήταν παλιό, κι’ όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχώς δεν είχαν πειραχτεί αγγεία» τόνισε γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και έγινε επέμβαση αφαίρεσης. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών το παιδί είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dimitris-anastasiou
Δημήτρης Αναστασίου: «Η αξιολόγηση γίνεται τώρα τεστ πολιτικής πίστης. Και αυτό δεν απειλεί μόνο τους εκπαιδευτικούς».
10 αρχικές σκέψεις: Η στόχευση στο "επί της αρχής" μετατρέπει την αξιολόγηση σε όργανο φρονηματικής καθαρότητας.
Δημήτρης Αναστασίου: «Η αξιολόγηση γίνεται τώρα τεστ πολιτικής πίστης. Και αυτό δεν απειλεί μόνο τους εκπαιδευτικούς».
ολυμπια
Δυτική Ελλάδα: Η Αρχαία Ολυμπία στην κορυφή των επισκέψεων για το 2024
Αύξηση σημείωσε το 2024 η επισκεψιμότητα σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Δυτική Ελλάδα: Η Αρχαία Ολυμπία στην κορυφή των επισκέψεων για το 2024