ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Αγαπητέ μας Γιώργο, θα είσαι πάντα παρών σε όλους εμάς που σε γνωρίσαμε και είχαμε την τύχη να μοιραστούμε μαζί σου στιγμές δημιουργίας, αλλά και απλές ανθρώπινες στιγμές επικοινωνίας. Θα σε θυμόμαστε, θα σε νοσταλγούμε και θα σ’ αγαπάμε παντοτινά.

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, ο φιλόλογος Γιώργος Καραγιάννης που δίδασκε στο Γυμνάσιο του Ευυδρίου Φαρσάλων

Συμμετείχε πάντα σε πολλές δράσεις του Συλλόγου των Ενεργών Πολιτών, μουσικές, εκδρομές, στον Βοτανικό κήπο, με αποκορύφωμα τη δημιουργία του Σχολικού Μουσείου στα Βρυσιά Φαρσάλων.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Ευυδρίου αποχαιρετά τον Γιώργο Καραγιάννη

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Ευυδρίου με βαθιά θλίψη αποχαιρετά σήμερα τον Γιώργο Καραγιάννη.

Τον άοκνο εκπαιδευτικό, τον αγαπημένο συνάδελφό, που υπηρέτησε με πάθος τη δημόσια εκπαίδευση – τα τελευταία δεκαέξι χρόνια από το σχολείο μας.

Γιώργο, θα σε κρατάμε πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας…

Για την ευγένεια, το ήθος, τη σεμνότητα, την πίστη στον άνθρωπο, την καλοσύνη. Με ανιδιοτέλεια, ανατρεπτικό χιούμορ και μια μεγάλη ανοιχτωσιά του νου, οραματιζόσουν  έναν καλύτερο κόσμο και έδινες την ψυχή σου από το πιο μικρό μέχρι το  πιο μεγάλο.

Η βαθιά πολιτική σου συνείδηση δεν σου επέτρεπε να μένεις  απαθής στα προστάγματα του καιρού. Η αγάπη σου για τη φύση, τους ανθρώπους, τον τόπο, η αγάπη για το δίκαιο, το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, καθόριζαν τη στάση σου στη ζωή. Νιώθουμε συντετριμμένοι από την απροσδόκητη απώλειά σου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου. Άφησες στο σχολείο τεράστια  παρακαταθήκη, οδηγό για το έργο μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε:
1) να παραστούν οι συνάδελφοι στην εξόδιο ακολουθία
2) να καταθέσουν στεφάνι στην τελετή
3) να δοθούν χρήματα σε δομή αλληλεγγύης στη μνήμη του.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ο Σύλλογός μας πενθεί. Πενθεί γιατί το εκλεκτό μέλος του Συλλόγου, ο Γιώργος Καραγιάννης, δεν ζει πια. Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα.

Ιδρυτικό μέλος, αποτέλεσε θεμέλιο λίθο του Συλλόγου, σύμβολο εθελοντισμού και προσφοράς. Ενίοτε ανατρεπτικός και ριζοσπαστικός, ευθύς πάντα και ανιδιοτελής, με σκέψη ελεύθερη και ανοιχτή, δημιουργικός, στοχαστικός, εργατικός και πάντα πρόσχαρος προσέφερε με άοκνη προθυμία ψυχή και σώμα σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου. Δυναμικός, γενναιόδωρος, πάντα με εμπεριστατωμένη άποψη και πρωτοβουλία, πρωταγωνίστησε στο χτίσιμο του Συλλόγου. Αθεράπευτα δοτικός, ενίοτε εκρηκτικός, συμμετείχε, με δυναμισμό και προσήλωση, όπου ετάχθη. Δούλεψε σκληρά και συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία του Σχολικού Μουσείου.

Δίδαξε με τη στάση του να μην κρίνει, αλλά να πράττει. Υπηρέτησε τον Σύλλογο με πάθος. Ταυτίστηκε με τους στόχους του και εργάστηκε επίμονα για την επίτευξή τους. Είχε τάξει τον Σύλλογο στην πιο εκλεκτή γωνιά της καρδιάς του. Δεν πέρασε απαρατήρητος. Άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του. Η στάση του, η προσφορά του, το ήθος του, η εργατικότητά του αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον του Συλλόγου.

Αγαπητέ μας Γιώργο, θα είσαι πάντα παρών σε όλους εμάς που σε γνωρίσαμε και είχαμε την τύχη να μοιραστούμε μαζί σου στιγμές δημιουργίας, αλλά και απλές ανθρώπινες στιγμές επικοινωνίας. Θα σε θυμόμαστε, θα σε νοσταλγούμε και θα σ’ αγαπάμε παντοτινά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει «ωκύμορος» και «ωκυτόκια»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 15 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 15/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aselgeia_8.jpg
Στο δικαστήριο η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μαθήτριας Α΄ Γυμνασίου
Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα καταδικαστεί για άλλες δύο περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος μαθητριών
Στο δικαστήριο η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μαθήτριας Α΄ Γυμνασίου