ΕΚΠΑ SERVER
Συμβολική παρέμβαση διοικητικών υπαλλήλων ΕΚΠΑ υπέρ φοιτητών και κατά «τηλε-εξετάσεων»

Στο ολιγόωρο συμβολικό "κατέβασμα" του σέρβερ του ΕΚΠΑ, προχώρησαν σήμερα φοιτητές αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ!

Συγκεκριμένα οι φοιτητές και οι διοικητικοί έκαναν παρέμβαση στο ΚΛΕΙΔΙ (Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου) του ΕΚΠΑ.

Να τι λέει στο alfavita.gr ο Παντελής Βαϊνάς, μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ: "Σημερα Δευτέρα το πρωί, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου διοικητικού προσωπικού του ΕΚΠΑ , εργαζόμενοι στο πανεπιστημίου , φοιτητές και εκπρόσωποι άλλων σωματείων ρίξαμε τον σέρβερ του ΕΚΠΑ για να μην γίνουν οι ηλεκτρονικές εξετάσεις που αποτελούν μέσο καταστολής του αγώνα των φοιτητών ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Ο αγώνας κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων θα είναι νικηφόρος".

SERVER ΕΚΠΑ

Η ανακοίνωση των καταλήψεων ΦΣ ΕΚΠΑ

Σήμερα 12/2 και ώρα 9.00 π.μ. με αποφάσεις από τις Γενικές μας Συνελεύσεις προχωρήσαμε ως Φοιτητικοί Σύλλογοι ΕΚΠΑ από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών ΕΚΠΑ στο μπλοκάρισμα των τηλεξετάσεων που θα πραγματοποιούνταν σήμερα στο Ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, βρεθήκαμε στο τμήμα της Πληροφορικής και πραγματοποιήσαμε από κοινού παρέμβαση στο «ΚΛΕΙΔΙ» με σκοπό την μη πραγματοποίηση των σημερινών τηλεξετάσεων. Η τηλεξεταστική είναι ένα τιμωρητικό και βαθιά απεργοσπαστικό μέτρο που επιβλήθηκε από Υπουργείο Παιδείας και πρυτανεία με σκοπό την καταστολή και την υπονόμευση των αγώνων μας και των καταλήψεών μας που λαμβάνουν χώρα εδώ και 5 βδομάδες ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΑΙΘ. Είναι ένα βαθιά αντιδραστικό και εκβιαστικό μέτρο που πάει κόντρα στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύει και την ίδια τη λειτουργία των πανεπιστημίων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου του ΕΚΠΑ με σκοπό το μπλοκάρισμα της τηλεξεταστικής! Καταγγέλλουμε την στάση καθηγητών του τμήματος φυσικής που την ίδια στιγμή κόντρα στην απόφαση του Συλλόγου Διοικητικών ΕΚΠΑ και των Φοιτητικών συλλόγων έστελναν μηνύματα μέσω facebook στους φοιτητές για την ομαλή διεξαγωγή της εξέτασης χωρίς να γίνει καμία ταυτοποίηση, παραβιάζοντας οι ίδιοι τις δικές τους αντιδραστικές απόφάσεις! Τα εκβιαστικά μέτρα Υπουργείου πρυτανείας και Τμήματος που πάνε ενάντια στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύουν τον αγώνα μας και τις καταλήψεις μας δε θα περάσουν!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ - ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΣ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

airpods
Τι να κάνετε αν το ένα από τα δύο ακουστικά AirPod δεν λειτουργεί σωστά
Αρκετοί χρήστες έρχονται κάποια στιγμή αντιμέτωποι με ένα συχνό πρόβλημα: το ένα από τα δύο ακουστικά σταματά να λειτουργεί.
Τι να κάνετε αν το ένα από τα δύο ακουστικά AirPod δεν λειτουργεί σωστά
σαντουιτς
Καπνιστός σολομός: Τι δείχνουν οι έρευνες για πιθανή επιβάρυνση στην υγεία
Τα τελευταία χρόνια, όμως, η επιστημονική κοινότητα εξετάζει πιο προσεκτικά τις πιθανές επιπτώσεις της συστηματικής κατανάλωσής τους στην υγεία.
Καπνιστός σολομός: Τι δείχνουν οι έρευνες για πιθανή επιβάρυνση στην υγεία
fisiki.jpg
Λύνεται παλιό αίνιγμα της φυσικής : Πώς εξελίσσονται οι επιφάνειες στον χρόνο
Το 1986 προτάθηκε η εξίσωση Kardar–Parisi–Zhang (KPZ), ένα θεωρητικό μοντέλο που επιχειρεί να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο "χτίζονται"...
Λύνεται παλιό αίνιγμα της φυσικής : Πώς εξελίσσονται οι επιφάνειες στον χρόνο