ΙΕΠ: Συγκροτήθηκε η πρώτη (άμισθη...) ομάδα εκπαιδευτικών της πρωτοβουλίας «Μαζί για την Εκπαίδευση»
Με σκοπό την επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου

Το ΙΕΠ ανακοίνωσε σήμερα τη συγκρότηση της πρώτης Ομάδας Εργασίας στο πλαίσιο της πρωτοβουλιας του «Μαζί για την Εκπαίδευση», η οποία αναλαμβάνει την επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών το ΙΕΠ απηύθυνε Πρόσκληση στους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή έχουν υπηρετήσει σε σχολικές μονάδες της δημόσιας ή ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών, για συμμετοχή αμισθί σε Ομάδες Εργασίας του Ι.Ε.Π., που θα συγκροτούνται για την πραγματοποίηση επί μέρους δράσεων του φορέα.

Η πρωτοβουλία απορρέει από τη δέσμευση του Ι.Ε.Π. για την ενίσχυση της συνεργασίας εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας, προάγοντας την αμοιβαία διάδραση και τη σύνδεση μεταξύ των εκπαιδευτικών. Στόχος είναι η αξιοποίηση του πλούτου εμπειρίας, εξειδίκευσης και πάθους που διαθέτουν οι εκπαιδευτικοί, καθώς και η ενίσχυση του οράματος για περαιτέρω σύνδεση του Ι.Ε.Π. με τις/τους εκπαιδευτικούς, ώστε να ενταθεί η αμφίδρομη επικοινωνία και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.

Η ανακοίνωση του ΙΕΠ

«Μαζί για την Εκπαίδευση». Η πρώτη Ομάδα Εργασίας από το Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών με σκοπό την επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής «Μαζί για την Εκπαίδευση», ανακοινώνεται η συγκρότηση της Ομάδας Εργασίας που αναλαμβάνει την επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου.

Για το σκοπό αξιοποιούνται 20 Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Πληροφορικής από το Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών. Επικεφαλής αυτής της Ομάδας Εργασίας αναλαμβάνει ο κ. Νεκτάριος Κοζύρης, Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 

Με την πρώτη αυτή Ομάδα Εργασίας σηματοδοτούμε τη δέσμευσή μας για να επιστρέφουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία ένα συλλογικό έργο που προέρχεται από την εκπαιδευτική κοινότητα και επιχειρεί να συνδράμει σε μια ακόμα υψηλότερη ποιοτικά εκπαίδευση για τα παιδιά μας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε το http://tinyurl.com/3yxmud9f.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα