ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ
«Τα τεχνικά ατομικά μέσα (π.χ. μικρής ταχύτητας οικιακό διαδίκτυο) που διαθέτουν δεν είναι επαρκή για την ομαλή διεξαγωγή των εξ αποστάσεων εξετάσεων.»

Η Συνέλευση του Τμήματος Χημείας λαμβάνοντας υπόψη τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα καθώς και τις υφιστάμενες συνθήκες λειτουργίας αυτού, δηλώνει ότι αδυνατεί να διεξαγάγει με ασφαλή και αδιάβλητο τρόπο εξετάσεις εξ αποστάσεως. .

Συγκεκριμένα δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε εξ αποστάσεως εξετάσεις υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες δια τους παρακάτω δύο λόγους:

  1. Οι παρούσες συνθήκες δεν εξασφαλίζουν έλλειψη διαβλητότητας σε υψηλό βαθμό
  2. Δεν μπορούν να συντονιστούν οι εξετάσεις  χωρίς την φυσική παρουσία των μελών ΔΕΠ  στο Τμήμα Χημείας. Τα τεχνικά ατομικά μέσα (π.χ. μικρής ταχύτητας οικιακό διαδίκτυο) που διαθέτουν δεν είναι επαρκή για την ομαλή διεξαγωγή των εξ αποστάσεων εξετάσεων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Ραμαζάνι: Οι ώρες προσευχής και τέλεσης θρησκευτικών καθηκόντων
Τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων κατά το Ραμαζάνι και την εορτή της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου (Eid al Fitr)
Ραμαζάνι: Οι ώρες προσευχής και τέλεσης θρησκευτικών καθηκόντων