μητσοτακης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Κυριάκο Πιερρακάκη, έδωσαν δώρα στους μαθητές και συνομίλησαν με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε σήμερα (19/12/2023) στο Μέγαρο Μαξίμου μαθητές και μαθήτριες του μειονοτικού δημοτικού σχολείου της κοινότητας του Κενταύρου Ξάνθης.

Τα κορίτσια και τα αγόρια της ΣΤ’ τάξης μίλησαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σχολείο τους, τα μαθήματα, τα αθλήματα που τα ενδιαφέρουν και τη ζωή στο χωριό τους.

Το Δημοτικό ήδη διαθέτει διαδραστικούς πίνακες και τα παιδιά ζήτησαν οι εγκαταστάσεις να ενισχυθούν με ένα κλειστό γυμναστήριο κι ένα εργαστήριο φυσικής.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθατε», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είναι σημαντικό να βλέπετε πού δουλεύουμε και το δικό μας γραφείο να είναι πάντα ανοιχτό. Γιατί κι εμείς προσπαθούμε πάντα το καλύτερο για εσάς, για τα σχολεία σας, και κυρίως τα σχολεία που είναι σε πιο απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει να σας προσέχουμε ακόμα περισσότερο, ώστε να αισθάνεστε ωραία στο χωριό σας, να θέλετε να μείνετε εκεί όταν μεγαλώσετε και να είναι η εμπειρία σας στο σχολείο όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη».

μητσοτακης

Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης έδωσαν δώρα στους μαθητές και συνομίλησαν με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για τη σχολική επίσκεψή τους στην Αθήνα, που περιλαμβάνει επίσης ξεναγήσεις στη Βουλή, την Προεδρική Φρουρά και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Τα παιδιά προσκάλεσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφτεί τον Κένταυρο και το σχολείο τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Οδηγός φυσικής προσβασιμότητας
Σχολεία και αναπηρία: Οδηγός φυσικής προσβασιμότητας 2025
Ο οδηγός αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων των μαθητών στα σχολεία
Σχολεία και αναπηρία: Οδηγός φυσικής προσβασιμότητας 2025
Αγρότες με τρακτέρ
Δημοσκόπηση Interview: 8 στους 10 λένε ότι είναι δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των αγροτών
Interview: Σχεδόν 8 στους δέκα αποκαλούν δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες των αγροτών – Η πλειοψηφία συμφωνεί και με τα μπλόκα
Δημοσκόπηση Interview: 8 στους 10 λένε ότι είναι δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των αγροτών
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Υποβολή δικαιολογητικών στο πρόγραμμα «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
Παρατείνεται η προθεσμία μέχρι και 22 Δκεμεβρίου
Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Υποβολή δικαιολογητικών στο πρόγραμμα «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»