ΔΟΕ: Καταδίκη των παρεμβάσεων του ΥΠΑΙΘΑ για την αξιολόγηση από τους Προέδρους των ΣΕΠΕ
Νέο «άδειασμα» των προσπαθειών του ΥΠΑΙΘΑ να επιβάλει την αξιολόγηση, από τους εκπαιδευτικούς

Τις απαράδεκτες και ανυπόστατες παρεμβάσεις του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. και του Γ.Γ. του, που στόχο έχουν να ανατρέψουν τις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου, να τρομοκρατήσουν και να εκβιάσουν τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να αποδεχτούν τα αντιεκπαιδευτικά κυβερνητικά σχέδια, καταδικάζει η Ολομέλεια προέδρων της ΔΟΕ.

Οι πρόεδροι των κατά τόπους συλλογων εκπαιδευτικών αποφάσισαν ομόφωνα να συνεχίσουν αποφασιστικά και ενωτικά τον αγώνα μας ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση που στόχο έχει την κατηγοριοποίηση μαθητών σχολείων και εκπαιδευτικών με βάση την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της 92ης Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Το Ψήφισμα της Ολομέλειας προέδρων της Δ.Ο.Ε.

Σήμερα, Δευτέρα 11 – 12 – 2023, στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η Ολομέλεια προέδρων Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Ε.Π.Ε.) της Δ.Ο.Ε. Οι παρόντες πρόεδροι δηλώνουν, ομόφωνα, προς όλο τον κλάδο τα παρακάτω:

  1. Συνεχίζουμε αποφασιστικά και ενωτικά τον αγώνα μας ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση που στόχο έχει την κατηγοριοποίηση μαθητών σχολείων και εκπαιδευτικών με βάση την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της 92ης Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

  2. Καταδικάζουμε τις απαράδεκτες και ανυπόστατες παρεμβάσεις του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. και του Γ.Γ. του, που στόχο έχουν να ανατρέψουν τις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου, να τρομοκρατήσουν και να εκβιάσουν τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να αποδεχτούν τα αντιεκπαιδευτικά κυβερνητικά σχέδια.

  3. Καλούμε όλες/ους τους/τις συναδέλφους/ισσες να μείνουν συσπειρωμένοι στους Σ.Ε.Π.Ε., να κρατήσουν ενιαία -συλλογική στάση στους Συλλόγους Διδασκόντων ενάντια στην εσωτερική - εξωτερική αξιολόγηση και ενάντια στην ατομική αξιολόγηση.

  4. Ο αγώνας για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη μόρφωση για όλα τα παιδιά, για σχολείο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, για την υπεράσπιση του παιδαγωγικού ρόλου των εκπαιδευτικών είναι ο οδηγός μας.

Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν!

Όλες/οι συσπειρωνόμαστε στους Σ.Ε.Π.Ε. μας και στην Ομοσπονδία!

Όλοι μαζί θα νικήσουμε!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Γεμίζουν τα νοσοκομεία με μαθητές με διαταραχές συμπεριφοράς και επιθετικότητας

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

kallitexnika_sxoleia
Γονείς Καλλιτεχνικού σχολείου: «Να συσταθεί άμεσα κλάδος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης για καθηγητές Χορού και Κινηματογράφου»
«Να συσταθεί κλάδος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης για του καθηγητές Χορού και Κινηματογράφου», ζητούν οι γονείς του Καλλιτεχνικού σχολείου Κερατσινίου...
Γονείς Καλλιτεχνικού σχολείου: «Να συσταθεί άμεσα κλάδος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης για καθηγητές Χορού και Κινηματογράφου»
Βουλή
KKE: Ερώτηση στη Βουλή για την τρίμηνη άδεια ανατροφής τέκνου των εκπαιδευτικών
Στην ερώτησή τους αναφέρονται στην τρίμηνη άδεια με αποδοχές σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που αποκτούν 3ο, 4ο ή...
KKE: Ερώτηση στη Βουλή για την τρίμηνη άδεια ανατροφής τέκνου των εκπαιδευτικών