Koronoios-ekav
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Διασωληνώθηκε 17χρονη μαθήτρια που υπέστη ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στο ΕΚΑΒ, καθώς 17χρονη μαθήτρια που είχε έρθει εκδρομή με το σχολείο της στο Ηράκλειο, από άλλη περιοχή της χώρας, υπέστη ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ.

Η μαθήτρια κατέρρευσε στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει το σχολείο της, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, όπως αναφέρει το cretalive.gr. Η 17χροννη διασωληνωμένη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κοπέλα φαίνεται πως κατανάλωσε κάποιο τρόφιμο, το οποίο της προκάλεσε το αλλεργικό σοκ και στη συνέχεια την ανακοπή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tilekpaideusi 1280
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»
Παρεμβάσεις για ρατσιστικά και στερεοτυπικά περιεχόμενα σε εκπαιδευτικό υλικό – Θετική ανταπόκριση από Υπουργείο Παιδείας και ΙΕΠ
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»