θρανια
Σήμερα Δευτέρα στη Βουλή 11 Δεκεμβρίου 2023 ώρα 09:00΄

Επτα (7) Επίκαιρες Ερωτήσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ) και δυο (2) Επίκαιρες Ερωτήσεις αρμοδιότητας άλλων Υπουργείων αλλά με θέματα που έχουν να κάνουν με Σχολικά Γεύματα και σχολικής στέγης θα συζητηθούν σήμερα Δευτέρα στη Βουλή 11 Δεκεμβρίου 2023 ώρα 09:00΄, στα πλαίσια Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. 

βουλή

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα συζητηθούν σήμερα Δευτέρα 11.12.2023 

– Η με αριθμό 459/1-12-2023 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Α΄ Θεσσαλονίκης της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κυρίας Αικατερίνης Νοτοπούλου, προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με θέμα: «Συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης».

– Η με αριθμό 458/1-12-2023 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Κ.Ο. «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» κ. Ιωάννη Δελή, προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με θέμα: «Να μην προχωρήσουν οι προτεινόμενες συγχωνεύσεις σε σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης (4ο -17ο ΓΕΛ, 4ο -13ο Γυμνάσιο, 30ο-12 Γυμνάσιο)».

– Η με αριθμό 452/28-11-2023 Επίκαιρη Ερώτηση του  Βουλευτή Αχαΐας της Κ.Ο. «ΝΙΚΗ» κ. Σπυρίδωνα Τσιρώνη, προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με θέμα: «Μετεγγραφές φοιτητών – τέκνων τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών».

– Η με αριθμό 456/30-11-2023 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς της Κ.Ο. «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» κ. Στέφανου Παραστατίδη, προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με θέμα: «Σοβαρές καθυστερήσεις, δυσλειτουργίες και ερωτηματικά ως προς την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα της διαδικασίας αξιολόγησης για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς»

– ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΔΩ

– Η με αριθμό 461/1-12-2023 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Κ.Ο. «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» κ. Ιωάννη Δελή, προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με θέμα: «Να δικαιούνται οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί αναρρωτική άδεια όπως οι μόνιμοι συνάδελφοί τους».

– Η με αριθμό 462/1-12-2023 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ιωαννίνων της Κ.Ο «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» κ. Νικολάου Έξαρχου, προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με θέμα: «Να γίνουν όλες οι απαραίτητες μόνιμες προσλήψεις προσωπικού  στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων».

– Η με αριθμό 472/4-12-2023 Επίκαιρη Ερώτηση του  Βουλευτή  Πρέβεζας  της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κ. Κωνσταντίνου Μπάρκα,  προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με θέμα: «Ποια είναι η γνωμοδότηση της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) σχετικά με τη μεταφορά του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την Πρέβεζα».

– Η με αριθμό 475/4-12-2023 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Β1΄ Βόρειου Τομέα Αθηνών της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κυρίας Αθηνάς Λινού, προς την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με θέμα: «Άμεση ανάγκη επέκτασης του Προγράμματος «Σχολικά Γεύματα» στα νηπιαγωγεία και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και καθολικά στα σχολεία όλης της χώρας».

– Η με αριθμό 466/4-12-2023 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών της Κ.Ο. «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» κυρίας Παρασκευής Δάγκα, προς την Υπουργό Εσωτερικών, με θέμα: «Για το ζήτημα της σχολικής στέγης στο Αιγάλεω και της μεταστέγασης του 19ου Δημοτικού στο 13ο Δημοτικό σχολείο». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας αν βρίζετε - ποια είναι τα οφέλη;

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apth
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη
«Κάτω τα χέρια από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που αγωνίζονται για δημόσια και δωρεάν Παιδεία. Ούτε σκέψη για ιδιωτικά ΑΕΙ»
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη