έφυγε από τη ζωή
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Μίραλι Αχαΐας, που θα τον σκεπάσει.

Έφυγε χθες βράδυ από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος  Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Οπως αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο αιρετός εκπαιδευτικών Α/βαθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, "ο Δημήτρης ήταν αφοσιωμένος στο λειτούργημά του και άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε όλη του την εκπαιδευτική διαδρομή. Υπηρέτησε, μεταξύ άλλων, στα σχολεία των Σειρών Καλαβρύτων, Δαφνούλας και 12ο Πατρών. Υπήρξε, επίσης,  Διευθυντής σε σχολείο του συγκροτήματος της Αγίας Βαρβάρας. Ήταν πάντα μειλίχιος, διαλλακτικός και άνθρωπος της προσφοράς. Τον γνώρισα ως μέλος της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης των εκπαιδευτικών, της ΔΑΚΕ και υπήρξε ένας αληθινός φίλος. Εισέπραττε πάντα το σεβασμό  όλων των συναδέλφων. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη ως έναν καλό συνάδελφο. Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στην συνάδελφό μας και κόρη του Βασιλική. Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Μίραλι Αχαΐας, που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι Δημήτρη".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

oikopeda1
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
Έως τις 15 Ιουνίου η δήλωση και ο καθαρισμός – Αυστηρότεροι έλεγχοι, κλιμακωτά πρόστιμα και ξεκάθαροι ρόλοι για δήμους και Πυροσβεστική
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
ζαχαρακη
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.
« Έχουμε όλοι μας χρέος - και περισσότερο από όλους η Πολιτεία – να στηρίξουμε την Ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό.»
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.