Πανεπιστήμιο Πειραιά: Διήμερο επιστημονικό συνέδριο για τον Τουρισμό
Θα γίνουν παρουσιάσεις από καθηγητές του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών και συζητήσεις σε πάνελ με εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων για θέματα που αγγίζουν τον σύγχρονο τουρισμό

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 6 - 7 Δεκεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της 10ης Athens International Tourism & Culture Expo, το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πειραιώς συνδιοργανώνει με το Εργαστήριο Τουριστικής Αριστείας και τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Leaderexpo, διήμερο επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Η επόμενη ημέρα για τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς σε περιβάλλον αβεβαιότητας».

Θα γίνουν παρουσιάσεις από καθηγητές του Τμήματος και συζητήσεις σε πάνελ με εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων για θέματα που αγγίζουν τον σύγχρονο τουρισμό όπως, οι νέοι ανταγωνιστικοί Προορισμοί, το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, ο Ανθρώπινος Παράγοντας στις Τουριστικές Επιχειρήσεις, οι Ειδικές Μορφές Τουρισμού, οι Νέες Τεχνολογίες και οι Νέες Τάσεις καθώς και η αντίδραση του τουριστικού περιβάλλοντος στις κρίσεις.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι : http://tourism.unipi.gr , https://www.uptourismlab.gr , https://aite.gr/el/

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τράπεζες
Τα «ψιλά γράμματα» για 300€ σε συνταξιούχους, επίδομα παιδιού, επιστροφή ενοικίου και 72 δόσεις
Όλα τα ποσά για την ενίσχυση συνταξιούχων, το bonus παιδιών και τη στέγαση
Τα «ψιλά γράμματα» για 300€ σε συνταξιούχους, επίδομα παιδιού, επιστροφή ενοικίου και 72 δόσεις