orfeas-rethimno
«Μας γέμισε με χαρά και περηφάνια με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό»

Το 1ο Βραβείο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου, που πραγματοποιήθηκε 18 – 26 Νοεμβρίου 2023 στην πόλη Spoleto της Ιταλίας, κατέκτησε ο μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου, Ορφέας Χριστονάκης.

Με αφορμή αυτή την επιτυχία, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια στο μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου, και της Πέμπτης Τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, Ορφέα Χριστονάκη, ο οποίος μας γέμισε με χαρά και περηφάνια με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου, που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο, στην πόλη Spoleto της Ιταλίας, με άνω από 40 συμμετέχοντες. Η διάκριση αυτή είναι το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης και επιμελούς προσπάθειας του Ορφέα, που δικαιώνεται, όσο και των δασκάλων του, αλλά και της οικογένειάς του, που στηρίζουν την αγάπη του για τη Μουσική και την καλλιτεχνική του πορεία.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει καλή πρόοδο στις σπουδές του και να συνεχίσει να ξεχωρίζει διεθνώς σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό καλλιτεχνικό πεδίο, όπως η κλασική μουσική, κάνοντας τα όνειρά του πραγματικότητα και έχοντας τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει το μεγάλο ταλέντο του».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαστήρι Μαργαρίτα
Ειδική Αγωγή: Μισοί μισθοί και αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους στο Εργαστήρι «Μαργαρίτα»
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν οικονομική ασφυξία, περικοπές και αυθαίρετες απολύσεις - Στάση εργασίας την Τρίτη 16/12
Ειδική Αγωγή: Μισοί μισθοί και αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους στο Εργαστήρι «Μαργαρίτα»
Τεχνητή Νοημοσύνη και Καινοτομία στην Εκπαίδευση: Ηθικές και Τεχνολογικές Διαστάσεις (AI-education2025)
ΔΙΠΑΕ: Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Καινοτομία στην Εκπαίδευση»
Υφυπ. Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου: «Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να εκπαιδευτούν στο τι σημαίνει Τεχνητή Νοημοσύνη»
ΔΙΠΑΕ: Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Καινοτομία στην Εκπαίδευση»