πιερρακακης
Ξεναγήθηκε στο Σισμανόγλειο Μέγαρο και στη βιβλιοθήκη του

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης όπου συναντήθηκε με την Αναπλ. Συντονίστρια Εκπαίδευσης, τους Διευθυντές των ομογενειακών σχολείων και εκπροσώπους Συλλόγων και φορέων που στηρίζουν την εκπαίδευση στα σχολεία της ομογένειας στην Τουρκία, παρουσία του Έλληνα Γενικού Πρόξενου κ. Κ. Κούτρα.

Όπως σημειώνει ο ίδιος:

«Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για σειρά ζητημάτων και συζητήσαμε για λύσεις που θα μπορούσαν να δοθούν με τη στήριξη του ΥΠΑΙΘΑ. Επίσης, ξεναγήθηκα στο Σισμανόγλειο Μέγαρο και στη βιβλιοθήκη του που αποτελεί ένα ξεχωριστό κέντρο διατήρησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας.

pierrakakis

Η ψηφιοποίηση του πλούτου των έργων που διαθέτει η βιβλιοθήκη υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς. Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού θα συνεχίσει να είναι δίπλα στις ανάγκες εκπαίδευσης των ελληνικών ομογενειακών κοινοτήτων».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές...
Η παιδεία δεν είναι εποχιακό προϊόν και οι λειτουργοί της δεν είναι αναλώσιμοι «πελάτες» προπληρωμένων καρτών
Αναπληρωτές...
μαντζος
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!
«Η παιδεία δεν περιορίζεται στη μετάδοση πληροφοριών· αποτελεί διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και ενεργών πολιτών».
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!