georgia-georgakopoyloy
«Συγκλονισμένοι από τα νέα της ξαφνικής αναχώρησης της αγαπημένης συναδέλφου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και στο αγαπημένο της σχολείο.

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην εκπαιδευτική κοινότητα της  Βάρδας, αλλά και της Ηλείας, η είδηση της απώλειας της Γεωργίας Γεωργακοπούλου, φιλόλογου στο γυμνάσιο Βάρδας, που έφυγε αναπάντεχα και πρόωρα από τη ζωή.

Η εκλιπούσα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού και η είδηση της απώλειάς της, συγκίνησε τους συναδέλφους της, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό το πολύ άσχημο νέο.

Η ΕΛΜΕ Ηλείας εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη βαθύτατη οδύνη της για την απώλεια της Γεωργίας Γεωργακοπούλου.

«Η ΕΛΜΕ Ηλείας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την απώλεια της συναδέλφισσας Γεωργακοπούλου Γεωργίας φιλολόγου στο Γυμνάσιο Βάρδας που τόσο αναπάντεχα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας. Η εκλιπούσα υπήρξε πολυτάλαντη, δημιουργική, αγαπητή και σεμνή και πάνω από όλα Άνθρωπος για τους μαθητές και τους συναδέλφους της.

Διακρινόταν για το χαρακτήρα της, για την ευγενική της συμπεριφορά και για την προσφορά της στην εκπαίδευση και στη διάπλαση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των νέων.

Συγκλονισμένοι από τα νέα της ξαφνικής αναχώρησης της αγαπημένης συναδέλφου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και στο αγαπημένο της σχολείο. Αιωνία η μνήμη αυτής».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πορτοκαλί φανάρι: Τι λέει ο νέος ΚΟΚ

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αεροδρόμιο
Μπλακ άουτ επικοινωνιών στο FIR Αθηνών: Τι συνέβη και γιατί δεν κινδύνευσαν οι πτήσεις
Ο διοικητής της ΥΠΑ αποδίδει τον θόρυβο στις συχνότητες σε ανεξέλεγκτες εκπομπές πομποδεκτών και αποκλείει σενάρια κυβερνοεπίθεσης
Μπλακ άουτ επικοινωνιών στο FIR Αθηνών: Τι συνέβη και γιατί δεν κινδύνευσαν οι πτήσεις
ωνασεια
Μαζική κινητοποίηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στον Πύργο ενάντια στη μετατροπή σχολείων σε «Ωνάσεια»
Η ΕΛΜΕ Ηλείας στήριξε την κινητοποίηση, προκηρύσσοντας τρίωρη στάση εργασίας, ενώ τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω της συμμετοχής των μαθητών στην...
Μαζική κινητοποίηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στον Πύργο ενάντια στη μετατροπή σχολείων σε «Ωνάσεια»
viasmos-kopela.jpg
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος - Τη βίασε, την κλείδωσε στο σπίτι του και την απειλούσε
Θεσσαλονίκη: Ο πρώην σύντροφός της τη βίασε, την κλείδωσε στο σπίτι του και την απειλούσε με revenge porn
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος - Τη βίασε, την κλείδωσε στο σπίτι του και την απειλούσε