Thumbnail
Η επιλογή των είκοσι (20) μαθητών/τριών, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν κλήρωσης, το 1ο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2023.  

Με έγγραφο του γενικού γραμματεά του ΥΠΑΙΘΑ κ.Ι.Κατσαρού, ενημερώνονται οι μαθητές/τριες ότι το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο και κατόπιν των επιτυχημένων δράσεων παρελθόντων ετών όπου μαθητές/τριες βίωσαν την εμπειρία να συμμετάσχουν ενεργά σε πλόες με Πολεμικά Πλοία, προσκαλεί για το έτος 2024, μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, σε μία νέα ξεχωριστή εμπειρία δίπλα σε στελέχη του ΠΝ, να συμμετέχουν σε ολιγόωρο πλου μίας Φρεγάτας.

Η επιλογή των είκοσι (20) μαθητών/τριών, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν κλήρωσης, το 1ο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2023.     Ο πλους με τη Φρεγάτα θα πραγματοποιηθεί κατά την προσεχή εορταστική περίοδο Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μην επηρεαστεί το πρόγραμμα των σχολικών μαθημάτων των συμμετεχόντων/ουσών μαθητών/τριών.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται να συμπληρωθούν, έως την  1η Δεκεμβρίου 2023, τα ακόλουθα: α) Ηλεκτρονική αίτηση (φόρμα συμμετοχής) β) Δήλωση Συμμετοχής       Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στην εν λόγω δράση αποτελεί η συνοδεία του/της μαθητή/τριας από τον/την ασκούντα/ούσα τη γονική μέριμνα. Όσοι/Όσες, από τους/τις μαθητές/τριες που θα κληρωθούν, διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν μαζί με τους συνοδούς τους, την παραμονή του απόπλου, σε ξενοδοχεία, ενώ τα έξοδα μετάβασης και διαμονής θα καλυφθούν με μερίμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

Δείτε όλο το έγγραφο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι
Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ: Τι αλλάζει με τα επαγγελματικά ταμεία
Νέο σχέδιο του υπουργείου Εργασίας ανοίγει τον δρόμο για συμπληρωματικές παροχές σε εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες
Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ: Τι αλλάζει με τα επαγγελματικά ταμεία
babiniotis
Μπαμπινιώτης: «Γιατί είναι λάθος η έκφραση "2 βαθμοί υπό του μηδενός"»
Ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης επισημαίνει τα «μαργαριτάρια» της τηλεόρασης που «βγάζουν μάτι» και εξηγεί ποια πασίγνωστη έκφραση είναι λάθος
Μπαμπινιώτης: «Γιατί είναι λάθος η έκφραση "2 βαθμοί υπό του μηδενός"»
panellinies-panelladikes2019-epal3.jpg
Πανελλαδικές 2026: Τα δύο «αουτσάιντερ» του Μηχανογραφικού με τεράστια απορρόφηση
Δύο «υποτιμημένες» σχολές με μεγάλες προοπτικές καριέρας – Οι επιλογές που λίγοι υποψήφιοι εξετάζουν
Πανελλαδικές 2026: Τα δύο «αουτσάιντερ» του Μηχανογραφικού με τεράστια απορρόφηση
πανελλαδικές
Πανελλαδικές: Τα «κρυφά» τμήματα Μηχανικών για δημιουργικά και καλλιτεχνικά μυαλά
Σπουδές για όσους σκέφτονται «έξω από το κουτί»: Τα τμήματα που συνδυάζουν design, φαντασία και τεχνολογία αιχμής
Πανελλαδικές: Τα «κρυφά» τμήματα Μηχανικών για δημιουργικά και καλλιτεχνικά μυαλά