Thumbnail
Η επιλογή των είκοσι (20) μαθητών/τριών, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν κλήρωσης, το 1ο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2023.  

Με έγγραφο του γενικού γραμματεά του ΥΠΑΙΘΑ κ.Ι.Κατσαρού, ενημερώνονται οι μαθητές/τριες ότι το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο και κατόπιν των επιτυχημένων δράσεων παρελθόντων ετών όπου μαθητές/τριες βίωσαν την εμπειρία να συμμετάσχουν ενεργά σε πλόες με Πολεμικά Πλοία, προσκαλεί για το έτος 2024, μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, σε μία νέα ξεχωριστή εμπειρία δίπλα σε στελέχη του ΠΝ, να συμμετέχουν σε ολιγόωρο πλου μίας Φρεγάτας.

Η επιλογή των είκοσι (20) μαθητών/τριών, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν κλήρωσης, το 1ο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2023.     Ο πλους με τη Φρεγάτα θα πραγματοποιηθεί κατά την προσεχή εορταστική περίοδο Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μην επηρεαστεί το πρόγραμμα των σχολικών μαθημάτων των συμμετεχόντων/ουσών μαθητών/τριών.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται να συμπληρωθούν, έως την  1η Δεκεμβρίου 2023, τα ακόλουθα: α) Ηλεκτρονική αίτηση (φόρμα συμμετοχής) β) Δήλωση Συμμετοχής       Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στην εν λόγω δράση αποτελεί η συνοδεία του/της μαθητή/τριας από τον/την ασκούντα/ούσα τη γονική μέριμνα. Όσοι/Όσες, από τους/τις μαθητές/τριες που θα κληρωθούν, διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν μαζί με τους συνοδούς τους, την παραμονή του απόπλου, σε ξενοδοχεία, ενώ τα έξοδα μετάβασης και διαμονής θα καλυφθούν με μερίμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

Δείτε όλο το έγγραφο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kentriki_makedonia_alysides_2322019.jpg
Πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος: Υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε περιοχές με χιονοπτώσεις
Σε περίπτωση παραβίασης αυτής της υποχρέωσης, προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο και ενδεχομένως αφαίρεση της άδειας οδήγησης
Πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος: Υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε περιοχές με χιονοπτώσεις
αστεγοι
Έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων για άστεγους κι ευάλωτους λόγω χαμηλών θερμοκρασιών
Τα μέτρα τίθενται σε ισχύ από την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 20:00 και θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι νεωτέρας.
Έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων για άστεγους κι ευάλωτους λόγω χαμηλών θερμοκρασιών