ΔΑΚΕ Δ.Ε.
Ανακοίνωση - Καταγγελία για στοχοποίηση της Διευθύντριας του 1ου Λυκείου Καισαριανής

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε καταγγέλλει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και τον συνδικαλιστικό του βραχίονα (ΠΑΜΕ) για την απαράδεκτη στοχοποίηση της Διευθύντριας του 1ου Λυκείου Καισαριανής. Συγκεκριμένα, καθηγητής του σχολείου και στέλεχος του ΠΑΜΕ, που είχε αναλάβει τη σχολική γιορτή για το Πολυτεχνείο, επιχείρησε να αλλοιώσει το πνεύμα της γιορτής,  επιβάλλοντας στους μαθητές να τραγουδήσουν τραγούδι για την Παλαιστίνη. Μαθητές αντέδρασαν και απευθύνθηκαν στη Διεύθυνση του σχολείου. Η Διευθύντρια, ως όφειλε, ζήτησε ενημέρωση από την τριμελή επιτροπή συναδέλφων, που είχαν αναλάβει τη διοργάνωση της γιορτής. Μετά τη σχετική της ενημέρωση, η Διευθύντρια πρότεινε και ο Σύλλογος Διδασκόντων τελικά αποφάσισε να μην ακουστεί το συγκεκριμένο τραγούδι.

Είναι γνωστή η μονομερής στάση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος στο πρόβλημα της Γάζας. Ενώ δείχνει υπερβολική ευαισθησία για τους αμάχους Παλαιστινίους που πεθαίνουν- και πολύ καλά κάνει-αδιαφορεί παντελώς για την τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς, που σφαγίασε εκατοντάδες γυναικόπαιδα εβραϊκής καταγωγής. Φαίνεται ότι για το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, η ανθρώπινη ζωή έχει σχετική αξία.

Δεν μας κάνει εντύπωση η πλήρης διαστρέβλωση των γεγονότων από το Κομμουνιστικό Κόμμα και το ΠΑΜΕ. Το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Συλλόγου Διδασκόντων  (20 στους 24 καθηγητές ) καθώς και το 15μελές Μαθητικό  Συμβούλιο τάχτηκαν στο πλευρό της Διευθύντριας ουδόλως τους ενδιαφέρει. Πιστοί στη σταλινική αρχή «όταν η αλήθεια δε μας εξυπηρετεί, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια» επιχειρούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Αυτή τους ,όμως , η τακτική είναι γνωστή στον χώρο των εκπαιδευτικών. Και γι’ αυτό τους έχουν θέσει στο περιθώριο

ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

laptop boy
«Τοξικό» για το σώμα το μπλε φως από υπολογιστές και κινητά – Πώς θα προστατευτούμε
«Σε έναν γηράσκοντα πληθυσμό όπως ο σύγχρονος, η αλλαγή στις λάμπες LED είναι μία δυνητική ωρολογιακή βόμβα για την υγεία»
«Τοξικό» για το σώμα το μπλε φως από υπολογιστές και κινητά – Πώς θα προστατευτούμε