Χαλάνδρι παρέλαση
Παράλληλα, στη θέση των επισήμων, σηκώθηκε ένα πανό για τον πόλεμο στο Ισραήλ, που έφερε την «υπογραφή» της Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου και έγραφε: «Κάντε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν τα σκοτώνουν»

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα στο Χαλάνδρι έπαιξε χθες, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου, τον ύμνο του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ), κάτι αρκετά συνηθισμένο για την περιοχή καθώς έχει συμβεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, στη θέση των επισήμων, σηκώθηκε ένα πανό για τον πόλεμο στο Ισραήλ, που έφερε την «υπογραφή» της Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου και έγραφε: «Κάντε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν τα σκοτώνουν».

Μετά τον δήμαρχο, Σίμο Ρούσσο, δε, σύμφωνα με αναρτήσεις στο Twitter, μίλησε αντιπρόσωπος της Παλαιστινιακής Αρχής.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΑΤΕΣ
«Caller ID Spoofing»: Η νέα γενιά τηλεφωνικών και διαδικτυακών απατών που αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς
Παγκόσμια ανησυχία - Πώς λειτουργεί η απάτη - Πώς προστατεύονται οι πολίτες – Πρακτικός οδηγός
«Caller ID Spoofing»: Η νέα γενιά τηλεφωνικών και διαδικτυακών απατών που αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς
δασκαλος
Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί μπορεί να έχουν μισθούς πείνας, αλλά... τουλάχιστον είναι «ήρωες με φιλότιμο και μεράκι»
Μισθοί εκπαιδευτικών στην Ελλάδα - Στην προτελευταία θέση της ΕΕ
Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί μπορεί να έχουν μισθούς πείνας, αλλά... τουλάχιστον είναι «ήρωες με φιλότιμο και μεράκι»