Κυριάκος Πιερρακάκης
«Τιμούμε τη μνήμη τους σήμερα μαζί με τους μαθητές μας, μαζί με τα παιδιά μας. Εμείς θα είμαστε δίπλα στις δικές τους μάχες. Χρόνια πολλά σε όλους, χρόνια πολλά Ελλάδα!»

Εκατοντάδες μαθητές από διάφορα σχολεία της Αθήνας παρέλασαν μπροστά από το μνημείο του 'Αγνωστου Στρατιώτη, στην Λεωφόρο Αμαλίας. 

Πριν από την έναρξη της παρέλασης, στεφάνι στο μνημείο κατέθεσαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, εκ μέρους της Βουλής ο Δημήτρης Σταμάτης, από την αξιωματική αντιπολίτευση η Αθηνά Λινού και από το ΠΑΣΟΚ ο Παναγιώτης Δωδώνης.

Μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

«Εκπροσώπησα την ελληνική κυβέρνηση στη δοξολογία και τη μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Τιμούμε τη μνήμη εκείνων που απάντησαν σωστά στα διλήμματα της Ιστορίας, που έδωσαν την άνιση μάχη και την κέρδισαν, που πέρασαν πόνο, πείνα, κατοχή και μετά ξαναέχτισαν την Ελλάδα.

Τιμούμε τη μνήμη τους σήμερα μαζί με τους μαθητές μας, μαζί με τα παιδιά μας. Εμείς θα είμαστε δίπλα στις δικές τους μάχες. Χρόνια πολλά σε όλους, χρόνια πολλά Ελλάδα!».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα