κερι
Ο 60χρονος Παύλος Κλεπετσάνης, ήταν αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών

Μεγάλη κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας σημειώθηκε την Δευτέρα (23/10) στην περιοχή του Ρίου, όταν o 60χρονος Παύλος Κλεπετσάνης, αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Φαρμακευτικής, ξαφνικά κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στην σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας κατέρρευσε αιφνίδια και άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως, οι διασώστες μόλις έφθασαν διαπίστωσαν οτι είχε ήδη καταλήξει.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας, καθώς επρόκειτο για τον γνωστό ακαδημαϊκό, κ. Παύλο Κλεπετσάνη, ο οποίος εκτελούσε χρέη αναπληρωτή καθηγητή στη Φαρμακευτική Σχολή του ΑΕΙ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανακοπή ως αιτία που οδήγησε στον θάνατό του, ενώ για το συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 25 Οκωβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων, στο Α’ κοιμητήριο Πατρών.

Η Κοσμητεία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής Παύλου Κλεπετσάνη. Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος ακαδημαϊκός δάσκαλος, ο οποίος υπηρέτησε με ήθος το Πανεπιστήμιο, τη Σχολή μας και το Τμήμα Φαρμακευτικής. Η παρακαταθήκη που αφήνει στους συναδέλφους είναι πολύτιμη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ο Κοσμήτορας Αναστάσιος Αθανασόπουλος, Καθηγητής».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 28/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

perpatima
Περπάτημα προς τα πίσω: Η άσκηση που “ξυπνά” το σώμα και τον εγκέφαλο
Το περπάτημα προς τα πίσω δεν είναι απλώς μια εναλλακτική μορφή άσκησης· είναι ένας έξυπνος τρόπος ενδυνάμωσης, αποκατάστασης και αναζωογόνησης του...
Περπάτημα προς τα πίσω: Η άσκηση που “ξυπνά” το σώμα και τον εγκέφαλο