2o_lykeio_neas_smyrnis_gaza

Στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού στέκονται μαθητές από σχολεία της Αθήνας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα του και καταδικάζοντας την ισραηλινή βαρβαρότητα.

pano_mathites_palaistini

Στο Μουσικό Σχολείο του Ιλίου οι μαθητές σήκωσαν πανό υπέρ της Παλαιστίνης και σχημάτισαν με τις τσάντες τους το σήμα της ειρήνης 

image

Στο ΕΠΑΛ Λαυρίου προχθές οι μαθητές ανέβασαν πανό συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό.

Η αστυνομία έδρασε ακαριαία, παρά ταύτα δεν κατάφερε να εκφοβίσει τους μαθητές και το πανό έμεινε στην θέση του.

Όσα δεν κατάφερε η αστυνομία, τα έκανε ο πυρήνας Φασιστοειδών που δρα στο σχολείο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, πως ο φασισμός είναι το μακρύ χέρι του συστήματος.

Στην άλλη πλευρά του λεκανοπεδίου, στο 2ο Λύκειο Νέας Σμύρνης, οι μαθητές έδειξαν και εκεί ότι η νέα γενιά έχει ιδανικά.

2o_lykeio_neas_smyrnis_gaza

Σαφές μήνυμα αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης έστειλαν και οι μαθητές του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής, με πανό που ανάρτησαν. 

image

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!