ευαγγελισμός κρητη
Το εμβληματικό κτήριο θα αποκατασταθεί και θα ανακαινιστεί για να αποτελέσει την «καρδιά» του Πανεπιστημίου Κρήτης στην πόλη του Ηρακλείου

Ανακαίνιση και αλλαγές στο κτήριο του "Ευαγγελισμού" ώστε να γίνει «πολυχώρος εκπαίδευσης» ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Κρήτης, δύο μέρες  μετά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του κτηρίου που τελούσε υπό κατάληψη επί 21 χρόνια

Η ανακοίνωση της Πρυτανείας

Η απόδοση του ιστορικού κτηρίου του «Ευαγγελισμού» στο Πανεπιστήμιο Κρήτης αποτελεί πάγιο αίτημα όλων των Πρυτανικών Αρχών και της Πανεπιστημιακής Κοινότητας τα τελευταία 20 χρόνια.

Με την αρωγή της Πολιτείας το εμβληματικό κτήριο θα αποκατασταθεί και θα ανακαινιστεί για να αποτελέσει την «καρδιά» του Πανεπιστημίου Κρήτης στην πόλη του Ηρακλείου.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης πιστό στην αποστολή του, θα δημιουργήσει  ένα πολυχώρο εκπαίδευσης, πολιτισμού, προσφοράς στην κοινωνία και προβολής των δράσεων του, αντάξιο της ιστορικής του διαδρομής. Ένα εμβληματικό κτήριο, συνδετικό κρίκο με την πόλη και την κοινωνία της Κρήτης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dikastirio_xagis
Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Διατάζει το Ισραήλ να σταματήσει την επίθεση στη Ράφα - «Ανεπαρκή τα μέσα προστασίας άμαχων»
Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης διέταξε το Ισραήλ να σταματήσει την επίθεση στη Ράφα
Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Διατάζει το Ισραήλ να σταματήσει την επίθεση στη Ράφα - «Ανεπαρκή τα μέσα προστασίας άμαχων»
ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Παραδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε με την ακρίβεια
«Προφανώς σας συμβουλεύουν οι δημοσιονομικά ενάρετοι της κυβέρνησης Καραμανλή που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία»
Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Παραδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε με την ακρίβεια