Υπουργείο Παιδείας
INTIME NEWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Πρόσκληση για υποβολή δήλωσης προτίμησης θέσης Συμβούλου Εκπαίδευσης για τοποθέτηση ως Συμβούλου Εκπαίδευσης

Μετά την κύρωση τού τελικού πίνακα επιλογής υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης του Β΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης, κλάδων Φυσικής Αγωγής Δυτικής Ελλάδας και Φυσικών Επιστημών Θεσσαλίας, οι εκπαιδευτικοί του επικουρικού πίνακα που εντάχθηκαν στον πίνακα επιλογής μετά την διαδικασία της συνέντευξης, καλούνται να υποβάλουν δήλωση με τη σειρά προτίμησης για την τοποθέτησή τους στις παρακάτω θέσεις Συμβούλων Εκπαίδευσης, στο Τμήμα Δ΄ Στελεχών Π.Ε. και Δ.Ε. (e-mail: [email protected]), εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) εργασίμων ημερών από την ανάρτηση της παρούσας στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Διευκρινίσεις

  1. Η δήλωση προτίμησης τοποθέτησης αφορά αποκλειστικά τις θέσεις του οικείου κλάδου της ήδη δηλωθείσας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και με ενιαία σειρά προτεραιότητας. Επισημαίνουμε ότι στην παρούσα χρονική στιγμή είναι κενές οι θέσεις Συμβούλων Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Ηλείας και Φυσικών Επιστημών Μαγνησίας.
  2. Η δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση είναι υποχρεωτική. Υποψήφιοι που δεν υποβάλλουν δήλωση προτίμησης διαγράφονται από τον πίνακα.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την πρόσκληση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα