μαχαιρι
Μαθητής επιτέθηκε εναντίον εκπαιδευτικών και μαθητών με μαχαίρι

Μαθητής επιτέθηκε εναντίον εκπαιδευτικών και μαθητών με μαχαίρι στην πόλη της νότιας Ισπανίας Χερέθ ντε λα Φροντέρα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Efe επικαλούμενο την τοπική αστυνομία.

Συγκεκριμένα

Τρεις καθηγητές και δύο μαθητές φέρονται να μαχαιρώθηκαν από τον 14χρονο μαθητή, ο οποίος έβγαλε μαχαίρι από την τσάντα του και εξαπέλυσε επίθεση καθώς άρχιζαν τα μαθήματα σε ισπανικό σχολείο σήμερα το πρωί.
Ο έφηβος, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, φέρεται να μαχαίρωσε τα πέντε θύματα καθώς τα μαθήματα άρχισαν στις 8.30 π.μ. στο ινστιτούτο Elena García Armada στην πόλη Jerez de la Frontera, στη νότια Ισπανία, αναφέρει η Daily Mail.
Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, όπου συνέλαβε γρήγορα τον 14χρονο μαθητή, ενώ το λύκειο εκκενώθηκε και οι γιατροί περιέθαλψαν τους τραυματίες. Ένας από τους καθηγητές του λυκείου βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση αφού μαχαιρώθηκε στο μάτι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αναφέρει το ABC de Andalucia.
Η κατάσταση των άλλων δύο καθηγητών και των δύο μαθητών δεν είναι ακόμη γνωστή.
Πηγές δήλωσαν στο Jerez TV ότι ο μαθητής είχε φτάσει στην τάξη του σήμερα το πρωί πριν βγάλει ένα μεγάλο μαχαίρι από το σακίδιό του και αρχίσει να «μαχαιρώνει όποιον περνούσε από μπροστά του».
Πανικόβλητοι γονείς, μόλις άκουσαν την είδηση έσπευσαν στο σχολείο όπου είχαν αφήσει τα παιδιά τους λίγα λεπτά νωρίτερα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Συστήνεται Εθνική Αρχή Εξετάσεων και Εθνικό Σώμα Αξιολογητών
Έρχεται το Εθνικό Απολυτήριο με «κόφτη» στις αποκλίσεις βαθμολογίας και Εθνικό Σώμα Βαθμολογητών
Σοφία Ζαχαράκη: Συστήνεται Εθνική Αρχή Εξετάσεων και Εθνικό Σώμα Αξιολογητών
Απαγόρευση της πρόσβασης στα Mέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για παιδιά κάτω των 15 ετών
Έφηβοι Offline έως τα 15
Απαγόρευση της πρόσβασης στα Mέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για παιδιά κάτω των 15 ετών – Το τέλος της ανεξέλεγκτης πρόσβασης στα Μέσα Κοινωνικής...
Έφηβοι Offline έως τα 15