Δόμνα Μιχαηλίδου
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME NEWS
Παραδόθηκαν αρχικά στις οχτώ περιφερειακές διευθύνσεις και έπειτα διανεμήθηκαν στις σχολικές μονάδες ώστε να μοιραστούν στους μαθητές

Πάνω από 4.000 τσάντες με σχολικά είδη, για μαθητές από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο, έχουν σταλεί για τους μαθητές στην Θεσσαλία και αναμένεται να σταλούν και άλλες.

Η δράση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας και σε συνεργασία με το Μαζί για το Παιδί, το Όλοι Μαζί Μπορούμε, την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους.

Πολίτες και μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν σχολικά είδη στα σημεία συγκέντρωσης που είχαν οριστεί σε κάθε Δήμο της Αττικής.

Έπειτα με τη βοήθεια εθελοντών αλλά και συνεργατών των γραφείων του Υπουργού και της Υφυπουργού Παιδείας, ετοιμάστηκαν οι σχολικές τσάντες με προορισμό την Θεσσαλία.

Η μεταφορά έγινε με φορτηγά της Περιφέρειας Αττικής, παραδόθηκαν αρχικά στις οχτώ περιφερειακές διευθύνσεις και έπειτα διανεμήθηκαν στις σχολικές μονάδες ώστε να μοιραστούν στους μαθητές.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χανια
Σπαράζει ο πατέρας του Παναγιώτη που πέθανε στο τροχαίο με την Πόρσε στα Χανιά: «Από το παιδί μου μας έφεραν μόνο τα παπούτσια του»
Ο νεαρός οδηγούσε το δικό του όχημα όταν συγκρούστηκε με μια Πόρσε, η οποία εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
Σπαράζει ο πατέρας του Παναγιώτη που πέθανε στο τροχαίο με την Πόρσε στα Χανιά: «Από το παιδί μου μας έφεραν μόνο τα παπούτσια του»