peripoliko astinomia perama
Απελευθερώθηκαν δέκα μετανάστες που κρατούνταν όμηροι στον Δενδροπόταμο

Δύο αδέλφια κρατούσαν όμηρους δέκα μετανάστες και τους χτυπούσαν με ξύλα,  προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν στον Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης, όπου σε εγκαταλελειμμένο κτίριο εντοπίστηκαν οι μετανάστες.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα - ένας 33χρονος και η 38χρονη αδελφή του, ενώ εκτιμάται ότι ανήκουν σε κύκλωμα το οποίο διακινεί παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες από τον Έβρο.

Οι δέκα αλλοδαποί που απελευθερώθηκαν προέρχονται, σύμφωνα με την αστυνομία, από το Ιράν, τη Συρία, το Νεπάλ και το Αφγανιστάν.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syntaxiouxoi.jpg
«Δύο ταχύτητες» στις συντάξεις: Το χάσμα μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
Πίσω από κάθε σύνταξη υπάρχει μια ζωή εργασίας. Και η αξιοπρέπεια αυτής της ζωής δεν μπορεί να μετριέται με τόσο διαφορετικά μέτρα και σταθμά.
«Δύο ταχύτητες» στις συντάξεις: Το χάσμα μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα