Εκπαίδευση Ενηλίκων: Δωρεάν Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα

Εκπαίδευση Ενηλίκων: Δωρεάν Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα

27 Σεπτεμβρίου 2023, 18.30-20.30, μέσω YouΤube

Θα απονεμηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Αν έχεις εμπειρία στο αντικείμενό σου, η ευκαιρία να εργαστείς ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων είναι μια ελκυστική επαγγελματική προοπτική σήμερα. Πολύ περισσότερο αυτήν την περίοδο  που αναμένονται η ανακοίνωση των εξετάσεων πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ, αλλά και πολλές προκηρύξεις νέων θέσεων εκπαιδευτών ενηλίκων.

Για αυτό, τo Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης) – Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακή: “Επιστημονική Ημερίδα για την Εκπαίδευση Ενηλίκωντην Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023, 18.30-20.30 με τους Μάνο Παυλάκη, Επικ. Καθηγητή Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Πανεπιστήμιο Frederick και Ανδρέα Παπαδαντωνάκη, Εκπαιδευτικό, Μέλος ΔΣ ΕΟΠΠΕΠ, Αν. Πρόεδρο ΚΕΕΠΕΚ.

Θα συντονίσει ο Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης, Αν. Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α. και επιστημονικός υπεύθυνος του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Η δωρεάν επιστημονική ημερίδα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σου! Από τις προϋποθέσεις για να συμμετέχεις στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ μέχρι τις επαγγελματικές προοπτικές που έχει η εγγραφή στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α. – Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. σου προσφέρει δύο σεμινάρια που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στις εξετάσεις και μοριοδότηση σε όλες τις προκηρύξεις του Υπουργείου Παιδείας, και άλλων Υπουργείων (ΑΣΕΠ). Μάλιστα, οι απόφοιτοι των  προγραμμάτων Εκπαίδευσης Ενηλίκων  του  Learn  Inn  Ε.Κ.Π.Α. είχαν 100% επιτυχία στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ! 

  1. Σεμινάριο Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων, 3 μήνες, 100% εξ αποστάσεως

Πρωτοποριακό πρόγραμμα με εκπαίδευση και καθοδήγηση του ακαδημαϊκού υπευθύνου,, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξοικειωθείτε με τις τεχνικές εκπαίδευσης ενηλίκων, και να σχεδιάσετε, αλλά και να υλοποιήσετε μικροδιδασκαλία, ώστε να προετοιμαστείτε άριστα για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ.

https://learninn.cce.uoa.gr/courses/ekpaideusi-ekpaidefton-enilikon-3mines/

  1. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Θεωρία, Πράξη και Μικροδιδασκαλία, 9 μήνες, 800 ώρες, 100% εξ αποστάσεως

Πρωτοποριακό πρόγραμμα που συνδυάζει τη τη συμμετοχή στις εξετάσεις του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με τη  μέγιστη μοριοδότηση στους διορισμούς και εξελίξεις εκπαιδευτικών γενικά και ειδικά στα ΣΔΕ και ΙΕΚ, και άλλων προκηρύξεων ΑΣΕΠ. 

https://learninn.cce.uoa.gr/courses/ekpaideusi-ekpaidefton-enilikon-9mines/

Στην Ημερίδα ειδικά θα ενημερωθείς για τις εξελίξεις, τις δυνατότητες επαγγελματικής ενασχόλησης, καθώς και για τα ζητήματα που αφορούν την πιστοποίηση, τις πρακτικές εφαρμογές για τη μικροδιδασκαλία και τις ευκαιρίες στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Δήλωσε συμμετοχή εδώhttps://forms.gle/YQgn6PBC4g1Et4UD9 

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Θα απονεμηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις με τη γραμματεία του Learn Inn E.Κ.Π.Α. στα τηλ. 210 7275 735, 6975 913005 από τις 10.00 έως τις 16.00 ή να στείλεις e-mail στο [email protected]https://learninn.cce.uoa.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kasselakis-stefanos
Κασσελάκης: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»
«Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην...
Κασσελάκης: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»