Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο: Ανοικτή ξανά από Δευτέρα η πλατφόρμα επιμόρφωσης του ΙΕΠ
Απευθύνεται σε Συμβούλους Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικούς ΠΕ06 και ΠΕ60 δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων

Από την  Δευτέρα 18-09-2023  και ώρα 13:00 μέχρι και  την Τετάρτη 27-09-2023 και ώρα 13:00, θα είναι ξανά ανοικτό το μητρώο του ΙΕΠ για υποβολή αίτησης συμμετοχής στην εξ’ αποστάσεως ασύγχρονη επιμόρφωση των Συμβούλων Εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών ΠΕ06 και ΠΕ60 που υπηρετούν σε δημόσια και ιδιωτικά νηπιαγωγεία και για κάποιο λόγο δεν εγγράφηκαν κατά τις  προηγούμενες περιόδους. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν από την Παρασκευή, 29-09-2023 και ώρα 13:00 να ξεκινήσουν την επιμόρφωσή τους μέσω της πλατφόρμας moodle

Η ανακοίνωση του ΙΕΠ

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής προσκαλεί Συμβούλους Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικούς ΠΕ06 και ΠΕ60 δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων για συμμετοχή στο πρόγραμμα εξ αποστάσεως ασύγχρονης επιμόρφωσης για την Εισαγωγή της Αγγλικής στο Νηπιαγωγείο (ΕΑΝ), το οποίο υλοποιείται με βάση το επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό υλικό που αναπτύχθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Εισαγωγή της Αγγλικής Γλώσσας στο Νηπιαγωγείο (ΕΑΝ)», MIS 5093563, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020».  

Στο πλαίσιο αυτό, από την Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 μέχρι την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 13.00 θα ανοίξει ξανά το μητρώο του ΙΕΠ για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στην εξ αποστάσεως ασύγχρονη επιμόρφωση Συμβούλων Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικών ΠΕ06 & ΠΕ60 που δεν εγγράφηκαν σε προηγούμενες περιόδους. 

 Η εγγραφή πραγματοποείται μέσω του μητρώου του ΙΕΠ ακολουθώντας την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα σχετική διαδικασία (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php ).  

 Οι εκπαιδευτικοί που θα υποβάλουν την αίτησή τους εμπρόθεσμα και πληρούν τις προϋποθέσεις (έχουν δηλαδή δηλωθεί στο myschool από το σχολείο τους) θα μπορούν από την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023 και ώρα 13.00 να συνδεθούν στην πλατφόρμα moodle (https://elearning.iep.edu.gr/study/course/view.php?id=3650) για να ξεκινήσουν την επιμόρφωσή τους, συνολικής διάρκειας 24 ωρών.

 Η σύνδεση στην πλατφόρμα γίνεται με προσωπικούς κωδικούς taxis.

 Η επιμόρφωση θα πρέπει να ολοκληρωθεί επιτυχώς το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα υπάρχει δυνατότητα συνέχισης του προγράμματος, αλλά οι ενδιαφερόμενοι/ες θα μπορούν να κάνουν αίτηση σε νέα περίοδο επιμόρφωσης.

 Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της επιμόρφωσης, θα εκδοθούν βεβαιώσεις, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες μέσω του μητρώου του ΙΕΠ από 11 Μαρτίου 2024 και ώρα 13:00.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ06 μπορούν να ανατρέχουν  στην Εκπαιδευτική Πύλη του ΕΑΝ (http://ean.auth.gr), όπου υπάρχει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και σενάρια, διαθέσιμα για αξιοποίηση σε συνεργασία με τον/τη Νηπιαγωγό.  Για σχετικά ερωτήματα, μπορείτε να απευθύνεστε στο helpdesk του Ι.Ε.Π.:  https://www.iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=50 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα