Παιδικός Σταθμός
Απίστευτη καταγγελία γονέων που μετακόμισαν στην Ξάνθη - Η μετεγγραφή του δεν έγινε παρόλο που οι διαδικασίες έγιναν από τον Ιούνιο

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχωρούν γονείς από την Ξάνθη, οι οποίοι ενώ έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για μετεγγραφή από το Κιλκίς, ενημερώθηκαν πως το παιδί τους όχι μόνο δεν είναι γραμμένο στο νηπιαγωγείο της νέας τους γειτονιάς αλλά και ότι δεν υπάρχει καμία θέση για την ένταξή του.  

Σύμφωνα με την καταγγελία που έλαβε και δημοσιεύει το alfavita.gr, παρόλο που οι γονείς ζήτησαν τη μεταγραφή του παιδιού τους από τον Ιούνιο, όπου τους καθησύχασαν πως όλα είχαν δρομολογηθεί, όταν επισκέφθηκαν το νηπιαγωγείο της Ξάνθης ενημερώθηκαν πως το νήπιο δεν ανήκει εκεί. 

Οι γονείς αμέσως απευθύνθηκαν στην Πρωτοβάθμια, όπου ενημερώθηκαν πως δεν έχει υπογραφεί καμία μετεγγραφή και πως στο νηπιαγωγείο της νέας τους γειτονιάς δεν υπάρχει καμία θέση. 

«Έχουμε φτάσει 14/9, με καθημερινές επισκέψεις στην Πρωτοβάθμια Ξάνθης, με καθημερινά τηλεφωνήματα στο νηπιαγωγείο, με έγγραφη δήλωση στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Ξάνθης να μάθουμε τους λόγους της καθυστέρησης και ακόμα κανένα νέο σχετικά με τη μετεγγραφή», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι γονείς.

Μάλιστα οι γονείς διερωτώνται «τι θα έλεγε το υπουργείο που παιδί παίρνει απουσίες στο Κιλκίς, ενώ μένει στην Ξάνθη και έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βρει μια θέση σε σχολείο υποχρεωτικής εκπαίδευσης»;

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

γρίφος.jpg
Οπτική ψευδαίσθηση: Βρείτε το σαλιγκάρι σε 15 δευτερόλεπτα και μειώστε τον κίνδυνο ανάπτυξης άνοιας
Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της οπτικής αντίληψης και της προσοχής των παιδιών.
Οπτική ψευδαίσθηση: Βρείτε το σαλιγκάρι σε 15 δευτερόλεπτα και μειώστε τον κίνδυνο ανάπτυξης άνοιας