φοιτητες θεσσαλια
Φοιτητές: Το δράμα των οικογενειών μας, των φίλων μας που παραμένουν εγκλωβισμένοι για μέρες χωρίς πόσιμο νερό και τροφή, χωρίς ρεύμα με κατεστραμμένες περιουσίες και νεκρούς… είναι ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα

Αυτοοργάνωση με σύνθημα «κανένας μόνος» επιχειρούν τώρα οι φοιτητές από τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και ετοιμάζουν συνάντηση μεθαύριοΠέμπτη στα Προπύλαια, ώστε να συντονιστούν και να διεκδικήσουν την άμεση επούλωση των πληγών που έφερε η θεομηνία και η απουσία έργων προστασίας.

«Δεν περιγράφονται με λόγια τα συναισθήματα μας. Το δράμα των οικογενειών μας, των φίλων μας που παραμένουν εγκλωβισμένοι για μέρες χωρίς πόσιμο νερό και τροφή, χωρίς ρεύμα με κατεστραμμένες περιουσίες και νεκρούς… είναι ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα!», τονίζουν οι φοιτητές

Επιστολή- κάλεσμα σε συνάντηση Θεσσαλών φοιτητών

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Όλοι εμείς οι φοιτητές από τη Καρδίτσα, τη Λάρισα, το Βόλο, τα Τρίκαλα και τα χωριά τους, εδώ και μία εβδομάδα είμαστε συγκλονισμένοι αλλά και οργισμένοι!

Δεν περιγράφονται με λόγια τα συναισθήματα μας. Το δράμα των οικογενειών μας, των φίλων μας που παραμένουν εγκλωβισμένοι για μέρες χωρίς πόσιμο νερό και τροφή, χωρίς ρεύμα με κατεστραμμένες περιουσίες και νεκρούς… είναι ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα!

Φτάνει πια! Βαρεθήκαμε τις δικαιολογίες!

Ακόμα μια φορά είμαστε αφημένοι στην τύχη μας, απροστάτευτοι! Αυτό το κράτος είναι άφαντο για μας, και πανταχού παρόν για τα κέρδη των λίγων, για τις δουλειές των συμφερόντων. Άφησαν το τόπο μας να βουλιάξει, να πνιγεί χωρίς κανένα έργο προστασίας. Θα τους πνίξει η οργή μας! Να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα!

Συνάδελφοι, συντοπίτες! Κανένας μας να μην μείνει μόνος του! Θα είμαστε «όλοι για έναν και ένας για όλους!».

Την Πέμπτη 14/9 συναντιόμαστε όλοι μαζί στα Προπύλαια (στάση ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο) στις 19:00. Να γνωριστούμε, να οργανωθούμε. Γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Πληγέντες Φοιτητές από τη Θεσσαλία

φοιτητες θεσσαλια
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

aimodosia
Χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία από το ΕΚΕΑ και το ΕΚΠΑ στις 12 και 13 Δεκεμβρίου
Eορταστική χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία 12 και 13 Δεκεμβρίου 11.00-15.30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών
Χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία από το ΕΚΕΑ και το ΕΚΠΑ στις 12 και 13 Δεκεμβρίου