εκπαιδευτικός απόγνωση
Προβλήματα με τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών

Επιστολή έλαβε το alfavita.gr στην οποία σημειώνεται το εξής παράδοξο και παράνομο:  Αρκετοί αναπληρωτές  βρέθηκαν επι ξύλου κρεμάμενοι καθώς ενώ έκαναν ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο στο οποίο είχαν τοποθετηθεί την ίδια μέρα έμαθαν ότι τελικά η θέση καλύφθηκε.

Η Επιστολή

Αγαπητό alfavita 

Ύστερα από τις αποσπάσεις που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη αρκετοί αναπληρωτές (τουλάχιστον στη Α Ανατολικής Αττικής) έχουμε βρεθεί επι ξύλου κρεμάμενοι καθώς ενώ κάναμε ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο στο οποίο τοποθετηθήκαμε την ίδια μέρα μάθαμε ότι τελικά η θέση καλύφθηκε. Σύμφωνα με το ΦΕΚ «Αποκλειστικό κριτήριο τοποθέτησης αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών και μελών Ε.Ε.Π.- Ε.Β.Π. σε σχολεία της ίδιας περιοχής πρόσληψης αποτελεί η σειρά κατάταξης στους αξιολογικούς πίνακες του Α.Σ.Ε.Π., βάσει της οποίας και διενεργήθηκε η πρόσληψη». 

Ζητάμε λοιπόν να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και να ξαναδοθούν τα κενά ώστε να μπορέσουμε να δηλώσουμε εκ νέου σχολεία καθώς κάποιες διευθύνσεις τηρούν σιγή ιχθύος.  Αυτό άλλωστε έγινε σε ανάλογη περίπτωση και την προηγούμενη σχολική χρονιά. Κάθε άλλη ενέργεια που θα καταστρατηγεί τα νόμιμα δικαιώματά μας, θεωρούμε ότι θα πρέπει να καταγγέλλεται για λόγους διαφάνειας. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αινσταιν φυσικη
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!
"Εάν εγώ βάλω στους φοιτητές μου του 3ου έτους τέτοια θέματα-σπαζοκεφαλιές ο εξωτερικός εξεταστής του τμήματος θα μου τα γυρίσει πίσω"!
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!