εκπαιδευτικός απόγνωση
Προβλήματα με τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών

Επιστολή έλαβε το alfavita.gr στην οποία σημειώνεται το εξής παράδοξο και παράνομο:  Αρκετοί αναπληρωτές  βρέθηκαν επι ξύλου κρεμάμενοι καθώς ενώ έκαναν ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο στο οποίο είχαν τοποθετηθεί την ίδια μέρα έμαθαν ότι τελικά η θέση καλύφθηκε.

Η Επιστολή

Αγαπητό alfavita 

Ύστερα από τις αποσπάσεις που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη αρκετοί αναπληρωτές (τουλάχιστον στη Α Ανατολικής Αττικής) έχουμε βρεθεί επι ξύλου κρεμάμενοι καθώς ενώ κάναμε ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο στο οποίο τοποθετηθήκαμε την ίδια μέρα μάθαμε ότι τελικά η θέση καλύφθηκε. Σύμφωνα με το ΦΕΚ «Αποκλειστικό κριτήριο τοποθέτησης αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών και μελών Ε.Ε.Π.- Ε.Β.Π. σε σχολεία της ίδιας περιοχής πρόσληψης αποτελεί η σειρά κατάταξης στους αξιολογικούς πίνακες του Α.Σ.Ε.Π., βάσει της οποίας και διενεργήθηκε η πρόσληψη». 

Ζητάμε λοιπόν να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και να ξαναδοθούν τα κενά ώστε να μπορέσουμε να δηλώσουμε εκ νέου σχολεία καθώς κάποιες διευθύνσεις τηρούν σιγή ιχθύος.  Αυτό άλλωστε έγινε σε ανάλογη περίπτωση και την προηγούμενη σχολική χρονιά. Κάθε άλλη ενέργεια που θα καταστρατηγεί τα νόμιμα δικαιώματά μας, θεωρούμε ότι θα πρέπει να καταγγέλλεται για λόγους διαφάνειας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - ΜΟΝΟ 50 ευρώ εγγραφή έως 4-10

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

σχετικά άρθρα