απθ
Στις 26 Σεπτεμβρίου οι νέες εκλογές στο ΑΠΘ - Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση των υπηρετουσών, πρυτανικών αρχών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έως την 30.11.2023,, προβλέπει απόφαση του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Σε περίπτωση κατά την οποία οι ως άνω διαδικασίες ολοκληρωθούν πριν την 30η Νοεμβρίου 2023 η θητεία των υπηρετουσών Πρυτανικών Αρχών λήγει αυτοδίκαια κατά την ημερομηνία δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασης του Συμβουλίου Διοίκησης για τον διορισμό του Πρύτανη και των Αντιπρυτάνεων.

Πρυτανικές εκλογές: Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της νέας εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε η 26η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη, καθώς οι προηγούμενες εκλογές κηρύχθηκαν άγονες. 

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων γα τις 6 θέσεις εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης ορίστηκε  η 31η Αυγούστου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα Ελλάδος 04:00 μ.μ.

Εξωτερικά μέλη

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίστηκε  η 7η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα Ελλάδας 04:00 μ.μ. Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων δύναται να παραταθεί άπαξ για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τις είκοσι (20) ημέρες ακόμη, αν έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δεν έχει υποβληθεί επαρκής αριθμός υποψηφιοτήτων. Σε κάθε περίπτωση η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων δεν μπορεί να υπερβεί την 26η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα