Δόμνα Μιχαηλίδου
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σχετικά με το σύστημα διορισμών των εκπαιδευτικών: Δείτε το βίντεο από 09:30΄ έως 10:50΄

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στην εκπομπή "Συνδέσεις" στην ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίτζο, απάντησε μεταξύ άλλων και σε ερώτηση αναφορικά με το νέο σύστημα πρόσληψης και τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Σε ερώτηση τηλεθεάτριας για το εάν «έχει σκοπό το υπουργείο να πραγματοποιήσει γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ ή όχι»  η υφυπουργός Παιδείας κ Δόμνα Μιχαηλίδου σημείωσε: «...Θα έχουμε και τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ θα έχουμε και το ΑΣΕΠ έτσι όπως λειτουργεί με τις λίστες σήμερα; ... Σκεφτόμαστε πως είναι και αν είναι δυνατόν να συγκεράσουμε και τα δύο. Θέλουμε να το συζητήσουμε με την εκπαιδευτική κοινότητα. Να δούμε αν γίνεται αυτό το παράθυρο και του γραπτού διαγωνισμού, έτσι ώστε να υπάρχει μια ανανέωση και να μπει νέο αίμα μέσα στους αναπληρωτές καθηγητές...».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
«Κόφτης» στις αποσπάσεις: Άγρια κόντρα εκπαιδευτικών με τη ΔΙΠΕ Ανατολικής Αττικής
«Εξαφανισμένη» η Διοίκηση και οι «αιρετοί» καταγγέλλει ο Σύλλογος Π.Ε. «ο Σωκράτης» μετά την παράσταση διαμαρτυρίας
«Κόφτης» στις αποσπάσεις: Άγρια κόντρα εκπαιδευτικών με τη ΔΙΠΕ Ανατολικής Αττικής