ΔΙΕΚ
Από την Τετάρτη 23/08/2023 και ώρα 8.00 έως την Παρασκευή 25/08/2023 και ώρα 20:00 δίνεται η δυνατότητα υποβολής αιτήματος επανεξέτασης της έκβασης του διοικητικού ελέγχου

Από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας ενημερώνονται τα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.ΙΕΚ/Δ.ΣΕΚ ότι ο διοικητικός έλεγχος των δικαιολογητικών των αιτήσεων των μελών ολοκληρώθηκε. Από την Τετάρτη 23/08/2023 και ώρα 8.00 έως την Παρασκευή 25/08/2023 και ώρα 20:00 δίνεται η δυνατότητα υποβολής αιτήματος επανεξέτασης της έκβασης του διοικητικού ελέγχου αποκλειστικά επί συγκεκριμένου/ων πεδίου/ων. Αίτημα επανεξέτασης επί του συνόλου των πεδίων της αίτησης θα απορρίπτεται.

 Η υποβολή αιτήματος επανεξέτασης θα γίνεται αποκλειστικά στο πεδίο "Ένσταση" εντός της ατομικής καρτέλας του ηλεκτρονικού μητρώου του κάθε μέλους, στη ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.ΙΕΚ/Δ.ΣΕΚ: mitrooiek.minedu.gov.gr. Κάθε άλλο αίτημα επανεξέτασης του διοικητικού ελέγχου, μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας και εκτός συστήματος, δε θα ληφθεί υπόψη και δε θα εξετάζεται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα