Υπάλληλοι ΥΠΑΙΘΑ: Ζητούν δικαίωμα επιλογής για τη μεταφορά στο Υπ.Κοινωνικής Συνοχής
Zητούν να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τους συναδέλφους που υπηρετούν στη Διεύθυνση Νεολαίας ώστε να μπορούν να επιλέξουν.

Το δικαίωμα επιλογής να μεταφερθούν στο νέο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας υπό την Σοφία Ζαχαράκη, στο οποίο μεταφέρθηκαν οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Νεολαίας της Γενικής Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, ή να παραμείνουν στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαιτούν οι υπάλληλοι του ΥΠΑΙΘΑ.

Σε νέα ανακοίνωσή τους για το ζήτημα που προέκυψε, ζητούν να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τους συναδέλφους που υπηρετούν στη Διεύθυνση Νεολαίας ώστε να μπορούν να επιλέξουν.

Η  ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Κ.Υ. του Υπ.Παιδείας

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 29-6-2023 σχετικής έγγραφης ανακοίνωσής μας και δεδομένου ότι δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό μέχρι σήμερα να πραγματοποιηθεί συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου μας με τον Υπουργό, απαιτούμε να δοθεί, με νομοθετική ρύθμιση, στους συναδέλφους που υπηρετούν στη Διεύθυνση Νεολαίας το δικαίωμα επιλογής να μεταφερθούν στο νέο Υπουργείο ή να παραμείνουν στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Εξυπακούεται ότι, εάν στο μεταξύ προκριθεί οποιαδήποτε διοικητική διαδικασία (αμοιβαία μετάταξη, απόσπαση, διάθεση κ.τ.λ.), θα πρέπει να ακολουθηθεί για όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους που επιθυμούν να παραμείνουν στο Υπουργείο.

Τέλος, απαιτούμε την έγκαιρη, ενεργό και ουσιαστική συμμετοχή του Συλλόγου μας σε κάθε είδους διεργασία που αφορά σε τυχόν τροποποιήσεις του ισχύοντος Οργανισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. ή στην ενδεχόμενη κατάρτιση νέου Οργανισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Σβήστε αμέσως αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis
Αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης προαναγγέλλει το Υπουργείο Παιδείας
Ενα από τα πρώτα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου ο Υπουργός Παιδείας κ. Κυριάκος Πιερρακάκης είναι οι Πανελλαδικές...
Αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης προαναγγέλλει το Υπουργείο Παιδείας
μαθητριες
Χιλιάδες μαθήτριες στην Ελλάδα δεν πάνε σχολείο γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες
Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία με μία νέα έρευνα για τις μαθήτριες στην Ελλάδα, καθώς περισσότερα από 10.000 κορίτσια απουσιάζουν έως και μια εβδομάδα...
Χιλιάδες μαθήτριες στην Ελλάδα δεν πάνε σχολείο γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες