"Εφυγε από τη ζωή" η εκπαιδευτικός Γεωργία Παπουτσή
Η Γεωργία Παπουτσή - Μπούκουρη, εργάστηκε σε διάφορα σχολεία ως φιλόλογος εκπαιδευτικός

"Έφυγε από τη ζωή" μετά από σοβαρό ατύχημα η εκπαιδευτικός Γεωργία Παπουτσή.

Η Γεωργία Παπουτσή - Μπούκουρη, εργάστηκε σε διάφορα σχολεία ως φιλόλογος εκπαιδευτικός. Αρκετά χρόνια και μέχρι να βγει στη σύνταξη ήταν καθηγήτρια στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας.

Η αγάπη της για τον πολιτισμό και ειδικά για το θέατρο ήταν έντονη. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε δραστήριο μέλος του θεατρικού σχήματος συνταξιούχων Νέας Σμύρνης – Καλλιθέας.

Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Νέας Σμύρνης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, ήταν κόρη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και λογοτέχνη Φωκίωνα Παπουτσή (Κεμεριώτης).

Πάντα με κοινωνικές ανησυχίες, αγωνίστηκε δίπλα στο ΚΚΕ και εντάχθηκε στο αντιιμπεριαλιστικό κίνημα ειρήνης.

Η Τομεακή Οργάνωση Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής της ΚΟΑ, η ΚΟΒ Τεχνικών ΟΤΕ και οι ΚΟ Νέας Σμύρνης εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στον σ. Ανδριανό Μπούκουρη για την ξαφνική απώλεια της αγαπημένης συζύγου του, Γεωργίας.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και η ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δάσκαλοι
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;
Γιατί κανένας εκπαιδευτικός δεν μπορεί  να δημιουργήσει προβάδισμα και να διδάξει ελευθερία, όταν ο ίδιος εργάζεται υπό καθεστώς φόβου
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;