"Εφυγε από τη ζωή" η εκπαιδευτικός Γεωργία Παπουτσή
Η Γεωργία Παπουτσή - Μπούκουρη, εργάστηκε σε διάφορα σχολεία ως φιλόλογος εκπαιδευτικός

"Έφυγε από τη ζωή" μετά από σοβαρό ατύχημα η εκπαιδευτικός Γεωργία Παπουτσή.

Η Γεωργία Παπουτσή - Μπούκουρη, εργάστηκε σε διάφορα σχολεία ως φιλόλογος εκπαιδευτικός. Αρκετά χρόνια και μέχρι να βγει στη σύνταξη ήταν καθηγήτρια στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας.

Η αγάπη της για τον πολιτισμό και ειδικά για το θέατρο ήταν έντονη. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε δραστήριο μέλος του θεατρικού σχήματος συνταξιούχων Νέας Σμύρνης – Καλλιθέας.

Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Νέας Σμύρνης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, ήταν κόρη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και λογοτέχνη Φωκίωνα Παπουτσή (Κεμεριώτης).

Πάντα με κοινωνικές ανησυχίες, αγωνίστηκε δίπλα στο ΚΚΕ και εντάχθηκε στο αντιιμπεριαλιστικό κίνημα ειρήνης.

Η Τομεακή Οργάνωση Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής της ΚΟΑ, η ΚΟΒ Τεχνικών ΟΤΕ και οι ΚΟ Νέας Σμύρνης εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στον σ. Ανδριανό Μπούκουρη για την ξαφνική απώλεια της αγαπημένης συζύγου του, Γεωργίας.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και η ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

metatheseis_21118_1019.jpg
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
Ο Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, Τάκης Ρουμπής, ενημερώνει στο alfavita για τις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης εκπαιδευτικών
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
ΜΑΝΤΖΟΣ
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Σε εξέλιξη το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο των Διευθυντών Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.)
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»