Εκπαίδευση
Αναλυτικά οι οργανικές θέσεις στα Σ.Δ.Ε.Υ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ - Οι περιοχές διορισμού

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ-τεύχος ΑΣΕΠ η πρόσκληση για μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις στα Σ.Δ.Ε.Υ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ

«Καλούμε τα υποψήφια μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων ΠΕ23-Ψυχολόγων και ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών που είναι εγγεγραμμένα στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Γ1’ (προκήρυξη 2ΕΑ/2022) όπως δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ 1844/Γ’/18-7-2023 και επιθυμούν να διοριστούν σε κενές οργανικές θέσεις στα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.) των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτιμήσεων για μόνιμο διορισμό.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται εντός πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

1. Να είναι:

(α) Έλληνες πολίτες.

(β) Πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης [ν. 2431/1996 (Γ’ 175)].

(γ) Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι ομογενείς και ομογενείς αλλοδαποί, που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο και ομογενείς εξ Αιγύπτου, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων, κατά το γένος και τη συνείδηση, αποδεικνύεται με άλλους τρόπους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ν.δ. 3832/1958 (Α’ 128), όπως ισχύει, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας.

2. Να έχουν την υγεία που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν (ν. 3528/2007,άρθρο 7, όπως ισχύει).

3. Να μην έχουν κώλυμα διορισμού, ούτε κατά τον χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ούτε κατά τον χρόνο του διορισμού (βλ. Κεφάλαιο Γ’, Ενότητα 2).

Ανώτατο όριο ηλικίας των υποψηφίων ορίζεται το εξηκοστό έβδομο έτος (67ο ) (αριθμ. 1959/2017 απόφαση ΣτΕ). Κατώτατο όριο ηλικίας ορίζεται το εικοστό πρώτο (21ο) έτος. Για τη συμπλήρωση του ανώτατου ορίου ηλικίας ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 31 η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης, ενώ για τη συμπλήρωση του κατώτατου ορίου ηλικίας, ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης (άρθρο 6, παρ. 4του ν. 3528/2007)».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου
ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» Γιαννακοπούλου για Φαραντούρη – «Διεύρυνση δεν γίνεται με γυρολόγους»
Ψυχρή υποδοχή του Νικόλα Φαραντούρη στο ΠΑΣΟΚ με αιχμές για τη μεταγραφή πριν τη συνάντηση με Ανδρουλάκη
ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» Γιαννακοπούλου για Φαραντούρη – «Διεύρυνση δεν γίνεται με γυρολόγους»
Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει για την Ιθάκη και την Πρωτομαγιά 2026
Αλέξης Τσίπρας για Πρωτομαγιά: «Το κόκκινο νήμα του αγώνα και της ελπίδας συνεχίζεται»
«Αρνούμαστε οι εργαζόμενοι να αντιμετωπίζονται σαν αναλώσιμο υλικό και σαν απλή στατιστική»
Αλέξης Τσίπρας για Πρωτομαγιά: «Το κόκκινο νήμα του αγώνα και της ελπίδας συνεχίζεται»