Σχετικά με τους επερχόμενους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή: Εκκαθαρισμένοι Πίνακες
Τις επόμενες μέρες η αίτηση-δήλωση προτιμήσεων περιοχών για μόνιμο διορισμό στο ΟΠΣΥΔ

Εκκαθαρισμένοι πίνακες Ειδικής Αγωγής:

Μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουλίου αναμένεται να εκδοθούν οι προσκλήσεις εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ για δήλωση προτίμησης στις διαθέσιμες περιοχές, στο πλαίσιο των μόνιμων διορισμών των 400 εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (80 εκπ/κοί Α/θμιας – 170 εκπ/κοί Β/θμιας – 150 μέλη ΕΕΠ, Κοινωνικοί Λειτουργοί ΠΕ30 και Ψυχολόγοι ΠΕ23 στα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ).

Δείτε εδώ τους οριστικούς πίνακες 4ΕΑ/2022 (ΦΕΚ)

Εκκαθαρισμένοι Πίνακες

Ομάδα εκπαιδευτικών αποτελούμενη από τον  Κλαπαδώρα Ηλία, Τάσιου Ιωάννη και Χαλεπλίδου Θεογνωσία προχώρησε σε εκκαθάριση των πινάκων που σχετίζονται άμεσα με τους ερχόμενους διορισμούς.

Σε κάθε ένα από τα αρχεία θα δείτε στον κλάδο που σας ενδιαφέρει αν άλλαξε η ημερομηνία της αναθεώρησης ή/και της επεξεργασίας των πινάκων και κατόπιν μπορείτε να αναζητήσετε τα στοιχεία σας βάσει του οδηγού βήμα-βήμα που παρέχει η ομάδα μας (αρχική καρτέλα αρχείου).

Εκκαθαρισμένοι πίνακες Α/θμιας: https://bit.ly/44wN7Cp

Εκκαθαρισμένοι πίνακες Β/θμιας: https://bit.ly/3r1FV2r

Εκκαθαρισμένοι πίνακες ΕΒΠ/ΕΕΠ: https://bit.ly/3JHMf5F

Όπως ενημερώνουν οι εκκαθαριστές λείπουν ακόμη κάποιες ειδικότητες ΕΑΕ της Β/θμιας που πιθανόν να εμφανιστούν στις αντίστοιχες καρτέλες τις επόμενες ημέρες.



 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί
Σφοδρή αντίδραση εκπαιδευτικών στο Μαρούσι: «Κάλυψη όλων των κενών τώρα – Όχι σε συγχωνεύσεις και μετακινήσεις»
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου καταγγέλλει αντιπαιδαγωγικές πρακτικές του ΥΠΑΙΘΑ και της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας,...
Σφοδρή αντίδραση εκπαιδευτικών στο Μαρούσι: «Κάλυψη όλων των κενών τώρα – Όχι σε συγχωνεύσεις και μετακινήσεις»
Γιάννη Παναγόπουλου
Πολυτελής βίλα του προέδρου της ΓΣΕΕ στην Αρκαδία στο μικροσκόπιο των Αρχών
Οικονομική έρευνα για την περιουσία του Γιάννης Παναγόπουλος – Δέσμευση λογαριασμών και υπόνοιες για διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ
Πολυτελής βίλα του προέδρου της ΓΣΕΕ στην Αρκαδία στο μικροσκόπιο των Αρχών
εκαβ
Τραγωδία στη Χίο: Στο Νοσοκομείο Παίδων έξι παιδιά – Με πολλαπλά κατάγματα τα πέντε
Αεροδιακομιδή ανήλικων μεταναστών στην Αθήνα υπό τον συντονισμό του ΕΚΑΒ – Συνεχίζονται οι έρευνες για το ναυάγιο με τους 15 νεκρούς
Τραγωδία στη Χίο: Στο Νοσοκομείο Παίδων έξι παιδιά – Με πολλαπλά κατάγματα τα πέντε