ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
«Θέλουμε η γνώση και το παιδαγωγικό κομμάτι να είναι όσο ποιο πρόσφατο  γίνεται για να διασφαλίσουμε κι εμείς ως πολιτεία ότι ο τελικός αποδέκτης που είναι τόσο ευαίσθητος, το παιδί, έχει τις υπηρεσίες που πρέπει να του προσφέρουμε»

Μιλώντας στο mega χθες Τρίτη, η υφυπουργός Παιδείας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, αρμόδια για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα για το διαγωνισμό των εκπαιδευτικών που εξήγγειλε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Δημοσιογράφος: Τι γίνεται με τους αναπληρωτές που θα προληφθούν τώρα. Θα περάσουν από κάποιο γραπτό  διαγωνισμό;

Δομνα Μιχαηλίδου: Οι αναπληρωτές  περνούν από  ΑΣΕΠ.

Δημοσιογράφος: Υπάρχει το προσοντολόγιο. Γιατί πρέπει να διαγωνιστούν σε διαγωνισμό του  ΑΣΕΠ;

Δόμνα Μιχαηλίδου: "Γιατί το προσοντολόγιο έχει διαμορφωθεί εδώ και κάποια χρόνια. Επειδή θέλουμε το σύστημα της εκπαίδευσης να είναι, ποιον έχει τον τελικό αποδέκτη, ποιον έχει τον τελικό εξυπηρετούμενο; Τα παιδιά. Θέλουμε η γνώση και το παιδαγωγικό κομμάτι να είναι όσο ποιο πρόσφατο  γίνεται για να διασφαλίσουμε κι εμείς ως πολιτεία ότι ο τελικός αποδέκτης που είναι τόσο ευαίσθητος, το παιδί, έχει τις υπηρεσίες που πρέπει να του προσφέρουμε. Ακόμη  και με αυτό δεν μπορεί το κράτος να τα πιάσει όλα".

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα