Κυριάκος Πιερρακάκης
Live: Η ώρα της παράδοσης – παραλαβής στα υπουργεία - Παρακολουθήστε το ζωντανά από εδώ

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων στον νέο Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 και ώρα 2:30 μ.μ. στην αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομιγύ του Υπουργείου, από τον υπηρεσιακό Υπουργό κο Χρήστο Κίττα. 

Ο νέος υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, έχοντας δίπλα του τον αναπληρωτή Υπουργό με αρμοδιότητα τον Αθλητισμό Γιάννη Οικονόμου και τις υφυπουργούς Ζέττα Μακρή και Δόμνα Μιχαηλίδου θα παραλάβει το χαρτοφυλάκιό του από τον Χρήστο Κίττα.

Live: Η ώρα της παράδοσης – παραλαβής 

 

Ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου υπουργικού συμβουλίου

orkomosia_neas_kybernisis

Με εναγκαλισμούς, ευχαριστίες και χαμόγελα κυβερνητικών στελεχών έκλεισε πριν από λίγο η τελετή της ορκωμοσίας του υπουργικού συμβουλίου των «63», οι οποίοι παραλαμβάνουν το χαρτοφυλάκιο που τους ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η τελετή που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία της ηγεσίας της Πολιτείας και της Εκκλησίας, της Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου -ως είθισται.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, πλην του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνου Τσακλόγλου που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.

Ένας ένας κάθισαν στο τραπέζι προκειμένου να υπογράψουν στο βιβλίο Πρωτοκόλλου Ορκωμοσίας των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών της κυβερνήσεως για την ανάληψη των καθηκόντων τους. Πρώτος υπέγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ακολούθως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

teacher-daskalos
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για το σύνολο των εκπαιδευτικών σε σταθερή ημερομηνία...
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Άνοια
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας
Η Νο1 τροφή που πρέπει να περιορίσετε για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας