εργο μαθητη
Ο νεαρός καλλιτέχνης μάλιστα, πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη προσωπική του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Η τέχνη αλλιώς» στο Πολύκεντρο Ηρακλείου

Είναι 15 χρονών, φοιτά σε Ειδικό Σχολείο και σήμερα βραβεύτηκε για το εξαιρετικό καλλιτεχνικό του ταλέντο.

Πρόκειται για τον μαθητή του 3ου Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου Πάρη Βούλγαρη, ο οποίος πρόσφατα παρουσίασε και την πρώτη προσωπική του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Η τέχνη αλλιώς» στο Πολύκεντρο Ηρακλείου.

Ο μαθητής δώρισε αντίγραφο του έργου του G. Klimt «Οι 3 Ηλικίες της Γυναίκας» στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης, που τον βράβευσε.

brabeysi mathiti

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Η σημερινή μέρα Πέμπτη 15/6/2023, ξεκίνησε με μια υπέροχη πρωτοβουλία –αλλά και σε βαριά ατμόσφαιρα λόγω του τριήμερου πένθους που κηρύχτηκε εξ αιτίας του τραγικού ναυαγίου με δεκάδες θύματα, ανοικτά της Πύλου.

Στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Διευθυντής κ. Εμμ. Μπελαδάκης υποδέχθηκε τον 15χρονο μαθητή του 3ου Ειδικού Σχολείου Πάρη Βούλγαρη.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μάλιστα, πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη προσωπική του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Η τέχνη αλλιώς» στο Πολύκεντρο Ηρακλείου (8-9/6).

Συγκεκριμένα, ο μαθητής δώρισε αντίγραφο του έργου του G. Klimt «Οι 3 Ηλικίες της Γυναίκας» στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης.

Ο κ. Μπελαδάκης εκ μέρους όλου του προσωπικού της Διεύθυνσης προσέφερε είδη ζωγραφικής στον πολυεπίπεδο δημιουργό και του ευχήθηκε με τα λόγια του Ν. Καζαντζάκη «Φτάσε όπου δε μπορείς».

Ο μαθητής συνοδευόταν από τη μητέρα του και με τον πατέρα του σε διαδικτυακή σύνδεση. Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ακόμη, ο Διευθυντής του 3ου Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου Δ. Γιαμαλάκης, η δασκάλα του μαθητή Κ. Τάνου και ο εικαστικός Μ. Κιζιρίδης οι οποίοι στηρίζουν καθημερινά το παιδί στην προσπάθειά του.

Ευχαριστούμε όλους και όλες, ιδιαίτερα τον ίδιο τον Πάρη Βούλγαρη τον οποίο συγχαίρουμε θερμά και πιστεύουμε ότι η συμπερίληψη και η ενθάρρυνση κάθε παιδιού με ειδικές ικανότητες είναι μία συνεχής, αδιάλειπτη και ατέρμονη διαδικασία, ως αποστολή, όραμα και αγώνας.

εργο μαθητη

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mathites-ekpaideusi-eksetaseis
Γενικά Λύκεια και Λύκεια ΕΑΕ: Πότε θα γίνουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις
Προγραμματισμός εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και Λυκείων Ε.Α.Ε. σχολικού έτους 2023-2024
Γενικά Λύκεια και Λύκεια ΕΑΕ: Πότε θα γίνουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις
Πρόσκληση
2ο Μαθητικό Συνέδριο Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης - Πότε θα πραγματοποιηθεί
2ο Μαθητικό Συνέδριο με τίτλο: «Προχωράμε μαζί; Συζητάμε πρακτικές για την αλληλοκατανόηση και την ειρηνική συμβίωση στο σχολείο»
2ο Μαθητικό Συνέδριο Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης - Πότε θα πραγματοποιηθεί