vivlia ereuna
Pixabay
Η διανομή των σχετικών παραγγελιών θα πραγματοποιηθεί με εταιρία courier απευθείας στις Σχολικές Μονάδες στις αρχές Σεπτεμβρίου

Με ανακοίνωση του ΙΤΥΕ Διόφαντος, ενημερώνονται τα σχολεία ότι έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα παραγγελίας των διδακτικών βιβλίων για μαθητές με χαμηλή όραση (αμβλυωπία) για το σχολικό έτος 2023-2024.

Συγκεκριμένα η παραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της σελίδας του σχολείου στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Εκδόσεων, επιλέγοντας «Παραγγελίες» -> «Μαθητών με Αμβλυωπία» και ακολουθώντας τις σχετικές αναγραφόμενες οδηγίες.

Η διανομή των σχετικών παραγγελιών θα πραγματοποιηθεί με εταιρία courier απευθείας στις Σχολικές Μονάδες στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση μεταγενέστερων παραγγελιών η διανομή τους θα δρομολογείται το συντομότερο δυνατόν.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΘ
ΑΠΘ: Διεθνής ημερίδα για την ποιότητα στην οπτικοακουστική μετάφραση και την προσβασιμότητα στα ΜΜΕ
Ενισχύοντας την προσβασιμότητα: Ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες συζητούν στο Αριστοτέλειο για τη μετάφραση και την αναπηρία
ΑΠΘ: Διεθνής ημερίδα για την ποιότητα στην οπτικοακουστική μετάφραση και την προσβασιμότητα στα ΜΜΕ
slider.jpeg
Διάκριση για τις ομάδες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στον 6ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό EU-CONEXUS: «Σκέψου Έξυπνα, Δημιούργησε Πράσινα»

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2026 ολοκληρώθηκε ο Ευρωπαϊκός Τελικός του 6ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού «Σκέψου Έξυπνα, Δημιούργησε...

Διάκριση για τις ομάδες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στον 6ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό EU-CONEXUS: «Σκέψου Έξυπνα, Δημιούργησε Πράσινα»