μαθητές
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι ανήλικοι, οι οποίοι είναι μαθητές σε ΕΠΑΛ στου Ζωγράφου, δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη κλοπών από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στις περιοχές του Ζωγράφου, του Βύρωνα και της Καισαριανής.

Η αστυνομία μετά από έρευνες κατάφερε να ταυτοποιήσει και να συλλάβει πέντε ανήλικους μαθητές ΕΠΑΛ οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν κάνει κατάληψη σε δωμάτια της παλιάς φοιτητικής εστίας του ΕΜΠ και από εκεί εξορμούσαν διαπράττοντας κλοπές και διαρρήξεις ενώ διακινούσαν και ναρκωτικά.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση αναφέρεται ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα, περιήλθαν πληροφορίες στην Αστυνομία για δομημένη ομάδα, αποτελούμενη από ανήλικα άτομα που τυγχάνουν μαθητές σε ΕΠΑΛ στην περιοχή του Ζωγράφου και δραστηριοποιούνται στην διάπραξη κλοπών από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του Ζωγράφου, Βύρωνα και Καισαριανής».

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν πέντε μαθητές, οι 4 ηλικίας 16 ετών και ένας 17χρονος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι ανήλικοι, οι οποίοι είναι μαθητές σε ΕΠΑΛ στου Ζωγράφου, δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη κλοπών από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στις περιοχές του Ζωγράφου, του Βύρωνα και της Καισαριανής.

Οι ανήλικοι δράστες χρησιμοποιούσαν τρία δωμάτια στον 6ο όροφο και άλλο ένα στον 10ο εκεί όπου έκρυβαν τα ναρκωτικά τα οποία στη συνέχεια διακινούσαν. 

Από την αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκαν 9 διαρρήξεις που είχαν κάνει οι ανήλικοι σε καταστήματα, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά.

Στο βίντεο φαίνονται δύο από τα μέλη της συμμορίας σε μία από τις πολλές διαρρήξεις και κλοπές καταστημάτων που είχαν διαπράξει.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στο σχολείο
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων
Μαθητές γνωρίζουν την ιστορία και τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από βιωματικές και ψηφιακές δραστηριότητες
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων