Κεραμέως
Τα πρωϊνάδικα έχει πάρει "σβάρνα" η υπουργός Παιδείας (και όχι μόνο) στο πλαίσιο και της προσωπικής της προεκλογικής καμπάνιας. Ένα είδος "ανθρώπινων ιστοριών", από αυτές που συνηθίζονται για το "νανούρισμα" των ανθρώπων, για να λειανθεί η είσοδος μέσα στα σπίτια και να φανεί ότι τα προβλήματα είναι κοινά "λαός και Κολωνάκι"

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Νίκη Κεραμέως

Η υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων αποκάλυψε και για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της.

«Με το χέρι στην καρδιά, σου λέω ότι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά δεν συνυπάρχουμε και πολύ στο σπίτι. Αυτές τις μέρες οι απαιτήσεις της προεκλογικής περιόδου είναι τέτοιες που γυρνάω πάρα πολύ αργά, αφού έχουν κοιμηθεί, και φεύγω πολύ νωρίς, προτού ξυπνήσουν. Άρα, η επαφή γίνεται μέσω τηλεφώνου, μέσω βίντεο κλήσεων κλπ…», είπε αρχικά η Νίκη Κεραμέως.

Η Νίκη Κεραμέως είπε στη συνέχεια: «Όταν γνωρίστηκα με τον Δημήτρη, δούλευα ως δικηγόρος στην Αμερική αρκετά χρόνια. Και είχε έρθει και ο Δημήτρης ως δικηγόρος. Δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, αλλά είχαμε έναν κοινό γνωστό. Άκουγα χρόνια για τον Δημήτρη και ο ίδιος άκουγε χρόνια για μένα. Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και μου ζήτησε να βγούμε».

 Η Νίκη Κεραμέως συνέχισε: «Εγώ τότε δούλευα σε μια υπόθεση και έπρεπε συνεχώς να ταξιδεύω σε άλλες Πολιτείες για τα δικαστήρια. Άνοιξα το ημερολόγιο και είδα πότε τελειώνουν αυτές οι αλλεπάλληλες δίκες και τα ταξίδια και του είπα… σε τέσσερις μήνες. Τη μέρα που τελείωσα με τα δικαστήρια και τα ταξίδια, τον πήρα τηλέφωνο».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

iPhone
SpeakON: Η συσκευή τεχνητής νοημοσύνης που μετατρέπει τη φωνή σε έτοιμο κείμενο
Ένα νέο MagSafe αξεσουάρ για iPhone επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γράφουμε μηνύματα, emails και σημειώσεις
SpeakON: Η συσκευή τεχνητής νοημοσύνης που μετατρέπει τη φωνή σε έτοιμο κείμενο
papoudes
Προσωπικότητα μετά τα 60: Μια νέα επιστημονική ματιά που ανατρέπει όσα πιστεύαμε
Σύγχρονες επιστημονικές έρευνες μας δείχνουν ότι η προσωπικότητα δεν είναι τόσο σταθερή όσο θεωρούσαμε, ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Προσωπικότητα μετά τα 60: Μια νέα επιστημονική ματιά που ανατρέπει όσα πιστεύαμε
dimitriaka_0.jpg
Πρωινό: Η τροφή του που μπορεί να επηρεάζει τη διάθεση
Το πρώτο γεύμα της ημέρας δεν επηρεάζει μόνο την ενέργεια και το σώμα, αλλά φαίνεται πως παίζει ρόλο και στη λειτουργία του εγκεφάλου και της ψυχικής...
Πρωινό: Η τροφή του που μπορεί να επηρεάζει τη διάθεση