metaptyxiako-prostasia-perivallontos
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται με την έκθεση-θεσμό - Ελεύθερη είσοδο για όλους, δωρεάν parking, εκπλήξεις και δώρα για μαθητές, παιδιά και γονείς

«Στο σύμπαν υπάρχουν δισεκατομμύρια γαλαξίες, στον γαλαξία μας υπάρχουν δισεκατομμύρια πλανήτες, όμως υπάρχει μόνο μία γη», τονίζει ο ΟΗΕ με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί το κύριο όχημα της «πράσινης καμπάνιας» για την ενθάρρυνση της ενημέρωσης και δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος στον πλανήτη.

Η Attica Green Expo μετά την πρώτη επιτυχημένη παρουσία της στο ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος φέτος μεγαλώνει και φιλοξενείται στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO. 

attica_green

Η 2η Attica Green Expo είναι το μεγάλο Eco Μeet της χώρας και έχει στόχο να φέρει σε επαφή τους πολίτες και κυρίως τη νέα γενιά με τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της πράσινης οικονομίας και του περιβάλλοντος

Στην Έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 80 εκθέτες. 

Δήμοι από όλη την Ελλάδα, η Περιφέρεια Αττικής, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς από τους τομείς της οικονομίας και του περιβάλλοντος καθώς και συστήματα ανακύκλωσης.  

Στο πλαίσιο της φετινής Attica Green Expo πραγματοποιείται και το επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Πράσινη Μετάβαση και Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που διοργανώνουν από κοινού η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης « Κλεισθένης», η Forum Training & Consulting και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Στόχος είναι, οι επισκέπτες μας να αντιληφθούν τις σημαντικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, να  δουν από κοντά τρόπους προστασίας και μείωσης του προσωπικού μας περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Ειδικότερα, οι μαθητές και τα παιδιά όλων των ηλικιών θα μάθουν παίζοντας, θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά ειδικά διαμορφωμένα, περιβαλλοντικά προγράμματα με διαδραστικό χαρακτήρα και θα γνωρίσουν τον « ΦΥΛΛΟ».

Ο «ΦΥΛΛΟΣ», η μασκότ της έκθεσης, μαζί με τους μικρούς μας επισκέπτες θα περιηγηθούν στο Luna Park Ανακύκλωσης, στο Χωριό Περιβάλλοντος, θα παίξουν στο Survivor Ανακύκλωσης, θα παρακολουθήσουν θεατρικά και άλλα δρώμενα ενώ παράλληλα, θα πάρουν πολλά και πρωτότυπα δώρα.

Η 2η Attica Green Expo τελεί υπό την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υπό την αιγίδα τεσσάρων Υπουργείων (Εσωτερικών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Υποδομών & Μεταφορών), της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, της Περιφέρειας Αττικής, της ΚΕΔΕ, του Πράσινου Ταμείου και του ΕΟΤ. 
Επίσης, η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα και του Ε.Ο.Ε.Σ. Εύξεινη Πόλη, της Ένωσης «Κλεισθένης», της ΕΕΔΣΑ και της ΕΑΕΤΕ. 

attica_green

Μέγας χορηγός της Έκθεσης: 

•    ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε- ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ Α.Ε.
Χρυσός Χορηγός: 
•    ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ 
Ασημένιοι Χορηγοί:
•     ΔΕΗ 
•     BREAK EVEN CONSULTING 
•     STARGUARD SECURITY SERVICES 

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους στην δεύτερη Attica Green Expo από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου (από τις 9:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ.) στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο TΑΕ KWON DO για ένα 4ήμερο γεμάτο εκπλήξεις, δράσεις κι εμπειρίες. Σε μια μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια! 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ- ΔΩΡΕΑΝ PARKING- ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλαδικές 2024: O νέος πίνακας με τις σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ χωρίς εξετάσεις
Πανελλήνιες: Τροποποιήθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση «Καθορισμός οργάνων, τρόπου και διαδικασίας διαπίστωσης σοβαρών παθήσεων υποψηφίων για εισαγωγή...
Πανελλαδικές 2024: O νέος πίνακας με τις σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ χωρίς εξετάσεις
εκπαιδευτικός
Άλλο και τούτο: Διευθυντές δηλώνουν περισσότερες ώρες στάσης εργασίας από αυτές που κάνουν οι εκπαιδευτικοί!
Και άλλοι Διευθυντές αρνούνται στους... αναπληρωτές το δικαίωμα που έχουν οι μόνιμοι και τους ενημερώνουν ότι δεν μπορούν, επειδή είναι αναπληρωτές,...
Άλλο και τούτο: Διευθυντές δηλώνουν περισσότερες ώρες στάσης εργασίας από αυτές που κάνουν οι εκπαιδευτικοί!