ΤΑΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Τάσος πέρασε όλη τη ζωή του μέσα στον καθημερινό αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για να καλυτερέψει η ζωή των ανθρώπων, για να αλλάξει ο κόσμος.

Σήμερα, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθήνας, η πολιτική κηδεία του εκπαιδευτικού Τάσου Σταυρόπουλου, προέδρου της Π.Ε.Σ.ΕΚ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ  ΕΝΩΣΗΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

           Αποχαιρετάμε τον πρόεδρο της ΠΕΣΕΚ Τάσο Σταυρόπουλο

Παρασκευή 05/05/2023, ώρα 12, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθήνας, σε Πολιτική Τελετή. 

Ακολούθως, η σορός θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Όσοι επιθυμούν να παραστούν  πρέπει να βρίσκονται εκεί το αργότερο στις 3.30 μμ.

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα, στο χώρο της τελετής, τα οποία θα προσφερθούν, στη μνήμη του Τάσου,

στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και

στο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ποιος ήταν ο Τάσος Σταυρόπουλος

Ο Τάσος Σταυρόπουλος , πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ) έφυγε από τη ζωή την 1η Μάη 2023.

Ο Τάσος πέρασε όλη τη ζωή του μέσα στον καθημερινό αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για να καλυτερέψει η ζωή των ανθρώπων, για να αλλάξει ο κόσμος. Από τα χωριά της  ορεινής Ηλείας μέχρι τα σχολεία της δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης και την ΠΕΣΕΚ.

Ανάλωσε όλες του τις δυνάμεις στην προσφορά του προς τους συναδέλφους, τους φίλους, τους μαθητές του, τους συγχωριανούς του, σε όποιον του ζήτησε βοήθεια.

Στάθηκε ακλόνητος μέσα στις γραμμές του εργατικού και εκπαιδευτικού κινήματος, πίστευε ακράδαντα στην ανάγκη της οργανωμένης πάλης και της ενωτικής δράσης όλων των εργαζομένων. Ειδικά την τελευταία δεκαετία, αναδείχθηκε σε κύριο εκφραστή της αγωνιστικής στάσης μέσα στο κίνημα των συνταξιούχων και ειδικά των συνταξιούχων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέσα από την ΠΕΣΕΚ της οποίας ήταν ιδρυτικό μέλος και πρόεδρός της μέχρι σήμερα.

Είναι χιλιάδες οι συνάδελφοι που δέχτηκαν τη συμβουλή του, την υποστήριξή του, τη βοήθειά του για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ζωής και της επιβίωσης.

  Δεν ζήτησε τίποτα για τον εαυτό του.

Για εμάς που τον συναντήσαμε στα σχολεία και αργότερα στο κίνημα των συνταξιούχων, η απώλεια είναι τεράστια και δυσαναπλήρωτη. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι να συνεχίσουμε το δρόμο του στον αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

altsxaimer.jpg
Αλτσχάιμερ: Η δημοφιλής διατροφή που φρενάρει την άνοια και δυναμώνει τη μνήμη
Δημοφιλές διατροφικό μοτίβο ενδεχομένως να μπορεί να αναστρέψει την εξέλιξη της άνοιας και να μειώσει τις διαταραχές μνήμης
Αλτσχάιμερ: Η δημοφιλής διατροφή που φρενάρει την άνοια και δυναμώνει τη μνήμη
Lauterbrunnen
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
Η προτεινόμενη χρέωση, η οποία θα καταβληθεί μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, θα είναι μεταξύ 5 και 10 ελβετικών φράγκων (5,50 έως 10,99 $) και θα...
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες