ΛΕΥΤΕΡΗΣ Ρουσέλης
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και σε όλους όσοι γνώριζαν τον Λευτέρη που ξεχώριζε για την καλοσύνη και το ήθος του!

Έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Λευτέρης Ρουσέλης, χθες Σάββατο 8 Απρίλη μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και σε όλους όσοι γνώριζαν τον Λευτέρη που ξεχώριζε για την καλοσύνη και το ήθος του!

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησαν οι κόρες του με ανάρτηση στα social media

Ο αγώνας του πατέρα μας τελείωσε... Δε νίκησε. Όμως στη μάχη έδειξε μεγάλη γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Σε αγαπάμε για πάντα,

Ο Λευτέρης είχε καταγωγή από την Κέρκυρα και υπηρέτησε ευσυνείδητα για πολλά χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση ως Βιολόγος, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε τα τελευταία χρόνια. Για πολλά χρόνια δίδασκε το 2ο ΓΕΛ Δραπετσώνας. Εξαιρετικός άνθρωπος και παιδαγωγός αγαπήθηκε από τους μαθητές του για την επιστημονική, παιδαγωγική κατάρτιση και την ανθρωπιά του. Πολύ αγαπητός και από τους συναδέλφους και τους γονείς για την ευγένεια του χαρακτήρα και τις δημοκρατικές αρχές και αξίες που χαρακτήριζαν τη συμπεριφορά του, για αυτό και συμμετείχε με συνέπεια στους εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Με βαθιά γνώση της Ιστορίας, της μουσικής και γενικότερα ξεχώριζε για την πολύπλευρη παιδεία.

Όλοι όσοι γνωρίσαμε τον Λευτέρη θα τον θυμόμαστε για πάντα!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΔΩΡΕΑΝ ενοικια για 3 χρόνια: Πρόγραμμα σε 46 δήμους (αιτήσεις)

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

panelladikes panellinies
Πανελλήνιες 2023 - ΕΠΑΛ: Δείτε εδώ τα σημερινά θέματα και τις απαντήσεις τους
Πανελλήνιες 2023: Δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις και τις εκτιμήσεις των θεμάτων από τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, στα θέματα που εξετάστηκαν οι...
Πανελλήνιες 2023 - ΕΠΑΛ: Δείτε εδώ τα σημερινά θέματα και τις απαντήσεις τους